Digitale løsninger

Vi har lang og god erfaring  med å finne de rette skreddersydde løsningene for deg og din bedrift. Vi vet at riktig regnskapssystem kan gi store besparelser og økt lønnsomhet. Tveit tilbyr individuelt tilpassede, velutprøvde løsninger som bidrar til å effektivisere dine prosesser. 

Tveit Regnskap tilbyr moderne digitale løsninger for regnskap– og lønnstjenester. For oss er det viktig at regnskapsføringen er oversiktlig, brukervennlig og skreddersydd etter dine behov.

Skreddersydd system etter dine behov

Sammen med våre mange samarbeidspartnere har vi bred og god erfaring med å finne de riktige og skreddersydde løsningene for deg og din bedrift. Vi har fokus på å finne løsninger der de ulike systemene utveksler data mest mulig automatisk.

For våre kunder betyr dette at verdifull tid kan frigjøres fra manuelle arbeidsoppgaver. Samtidig vil en gjøre data lettere tilgjengelig i sanntid.

Egen IT- utvikling avdeling

Ny teknologi gir nye muligheter, og derfor har Tveit Regnskap valgt å ha sin egen IT-utvikling avdeling.

Avdelingen er lokalisert på hovedkontoret i Skjold, og består av et team på 7 engasjerte ansatte med IT-og regnskapserfaring. Med regnskapserfaring har vi god forståelse for hvilke behov våre medarbeidere og kunder har, mens vi med IT-erfaring vet hvilke muligheter teknologien gir. Denne fagmessige sammensetningen gir avdelingen en unik tilnærming til å utarbeide de gode løsningene.

Vi er overbevist om at digitaliseringen ikke er en omstillingsfase – det er og blir en del av hverdagen fremover. Derfor er det greit å ha en egen IT-utviklingsavdeling med på laget.

Kristian Aas

Leder for IT/Utvikling 

Telefon: +47 926 26 221
Epost:
kristian.aass@tveit.no