Frisør

Har din salong behov for en ny regnskapsfører eller forretningsfører? Vi har lang erfaring innen regnskap for frisørbransjen over hele Norge. Du kan stole på at vi har kompetansen din virksomhet trenger for optimal drift, slik at dere får frigitt tid til andre viktige gjøremål.

Regnskap- og lønnstjenester for frisør og velvære

Trenger du noen som kan gjøre regnskapet til et nyttig verktøy for å skape bedre resultater? Tveit Regnskap fører regnskapet enkelt og trygt, samtidig som du får gode oppdaterte tall for å styre salongen. Dersom det oppstår regelendringer innen lønn og regnskap, er vi de første til å være oppdatert. Det å drive en frisør- eller velværesalong krever regnskapsføring utenom det vanlige. Derfor har vi regnskapsløsninger som tilpasses etter den enkelte salongens behov, og du kan ordne det meste rett fra telefonen.

Dette bistår vi med

Tveit Regnskap har over flere år bygget god fagkunnskap til frisørbransjen, og har samlet kompetansen for å bygge en sterk bransjekunnskap og verktøy som møter kundens behov. Med gode digitale verktøy kan vi være nær hvor som helst. Vi vet at det er viktig å forstå kunden for å få til et godt samarbeid. Lykkes vi med det, bygges gode relasjoner som bringer begge parter videre.

Vi kan bistå med:

• Regnskapsførsel
• Lønn
• Årsoppgjør, skattemelding og næringsoppgave
• Fakturering, purring og inkasso
• Nyetablering og firmaendringer
• Bransjerådgivning
• Budsjett og analyse
• Dashbord med dine nøkkeltall

Derfor bør du velge oss

Våre erfarne rådgivere og regnskapsførere har jobbet med kunder i frisørbransjen i flere år og har god forståelse for hva bransjen trenger for å drive salongen og ta riktige økonomiske beslutninger. Vi er alltid tilgjengelige og sitter på suksesshistorier for å kunne peke kunden i riktig retning.

Tveit benchmarker mot de beste for å skape lønnsomhet til våre kunder slik at du kan få en enklere hverdag. Gjennom tidsbesparende prosesser får du oppdatert salg hver uke og månedlig regnskap med spesialiserte rapporter ut ifra hva som interesserer deg.

Sammen med Fixit og UniEconomy har vi samlet bransjekunnskapen til å spisse kompetansen mot frisørbransjen. Dette betyr at du får alt på ett sted.

Tveit Regnskap sitter på mye kunnskap i å drive en velfungerende salong i en bransje som styres på mange forskjellige måter.

Kort fortalt om regnskap for frisører

Vi har samlet vår kunnskap og kompetanse for å gi salonger brukervennlige løsninger som forenkler hverdagen. Våre smarte systemer gir salongen et trygt, enkelt og forståelig regnskap, med et regnskapsspråk du forstår.

Våre systemer

Regnskap kun for salonger
Våre regnskapsførere har lang erfaring med regnskap mot bransjen og tilbyr god rådgivning og skreddersydd regnskap for din salong.
Et regnskap du forstår
Sammen med Fixit og UniEconomy har vi samlet bransjekunnskapen til å spisse kompetansen mot frisørbransjen, og bruker et språk du forstår.
Integrering med Fixit
Dagsoppgjør og lønnsgrunnlag blir automatisk overført fra Fixit til ditt regnskap. I tillegg kan du godkjenne alle fakturaer i Fixit løsningen som automatisk oppdaterer regnskapet.
Skreddersydd for deg
Vi har regnskapsløsninger som tilpasses etter den enkelte salongens behov, og du kan ordne det meste rett fra telefonen.
Alt på ett sted
Du får et system som fullintegreres med butikkdataløsninger, banken din og smarte bransjemoduler.
Reduserte kostnader
Vi automatiserer arbeidsoppgaver som er tidkrevende og overfører regnskaps- og lønnsdata direkte fra Fixit til ditt regnskap.

“Tveit rådgir, moderniserer, effektiviserer og forenkler regnskapet i vår bedrift gjennom et skybasert økonomisystem. Startsiden gir oss full oppdatert oversikt over økonomien til enhver tid, og med integrasjon av både kassasystem og lønnssystem sparer vi mye tid.”

Stine Brandal, Visit frisør & hudpleie AS

Ute hos kunde

Vi holder kontinuerlig dialog med våre kunder, og tar gjerne et besøk der de holder til. På denne måten får vi tettere innsikt i små og store oppgaver som løses i hverdagen. Å slå av en prat på kundens hjemmebane gir oss info og bedre forståelse for kundens behov og utfordringer. Erfaringene som høstes tar vi med oss i jobben videre.

Bruk tiden på det du kan best

Regnskap kan være avansert og det er mye å sette seg inn i. Bytt over til oss, så tar vi oss av regnskapet slik at du unngår krøll.

Kom i gang i dag

Å bytte regnskapsfører er ikke like vanskelig som en skulle tro. Kontakt oss for et tilbud, så hjelper vi deg i gang med et nytt regnskapssystem, skreddersydd etter dine behov.

Ønsker du en demo av løsningen? Vi kan vise deg hvor enkelt og trygt løsningen fungerer.

Linda Tjong
Statsautorisert regnskapsfører

T: +47 982 53 958
E: Linda.Tjong@tveit.no