Landbruksregnskap

Vi har fulgt landbruket tett i over 50 år, og har god kjennskap til hva som rører seg i næringen. Mange av våre regnskapsførere har inngående kjennskap til landbruket gjennom landbruksutdanning, landbruksrelatert arbeidserfaring og drift av egen gård. Landbruksregnskap gjort enkelt.

Tveit Regnskap er et av landets største regnskapskontorer innen landbruk og landbruksregnskap. Vi er levende opptatt av landbruket og bøndene sin hverdag, og har et ekte engasjement for den norske bonden. Vi vil at dere skal lykkes!

Heldigitalisert landbruksregnskap med Duett

Vi ønsker at du som bonde skal få en enkel og effektiv håndtering av regnskapet, slik at du kan bruke tiden din på andre ting. Derfor tilbyr vi landbrukskunder heldigitalisert regnskap gjennom regnskapsprogrammet Duett.

Systemet er enkelt å håndtere: I Duett vil du få tildelt en personlig side, hvor du kan holde kontroll på regnskapet via PC, nettbrett eller mobiltelefon. Fakturaene kommer ferdig utfylt, og du trenger kun å godkjenne og signere. Deretter går de automatisk inn til riktig konto i regnskapet. Resultat- og prosjektrapporter er tilgjengelig på den personlige siden, og du kan søke opp hvilket som helst bilag fra tidligere.

Landbruksregnskap gjort enkelt!

Landbruksregnskap

Driver du med landbruk kan du trygt overlate administrative rutiner til Tveit. Vi skreddersyr landbruksregnskap og lønnsadministrasjon for landbruksnæringen, og tilbyr også rådgivning rettet mot denne bransjen.

Regnskap for bønder

Dette kan vi hjelpe deg med

• Løpende regnskap
• Lønn
• Rapportering
• Årsoppgjør
• Rådgivning
• Selskapsregistrering

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor landbruksøkonomi?

Ta kontakt med din regnskapsfører eller Paul Rune – fagleder landbruk.

Paul Rune Velde
Fagleder landbruk

Hjelper landbrukskunder over hele Norge

Vi har kontorer over hele sør-vestlandet, men hjelper i dag bønder over hele Norge med landbruksregnskap.

Agder
Bergen
Bjørnafjorden
Bømlo
Etne
Fitjar
Gjesdal
Haugesund
Husnes
Karmøy
Odda
Oslo
Rosendal
Sand
Sauda
Skjold
Stavanger
Stord
Tysvær
Ølen