Selskapsetablering – og organisering

Tveit Regnskap har erfarne rådgivere som har bistått i kritiske faser i selskapers livsløp utallige ganger. Uansett om endringen er med positivt fortegn eller ikke – vi vil effektivt sørge for å komme i mål med det beste mulige utfallet.

Kom til oss med utfordringen selskapet står ovenfor. Vi har erfarne rådgivere på flere områder innen selskapsorganisering og er ikke redd for å samarbeide med advokater eller revisorer for å hjelpe dere i mål på en god måte.

Vi bistår dere der det er behov

Selskapet stiftes. Selskapet vokser. Strukturen må gjøres om på, selskapet skal rigges for vekst. Selskapet skal skattefritt omdannes fra et enkeltpersonforetak til et aksjeselskap. En avdeling skal skilles ut i en egen enhet. Veksten lykkes ikke, selskapet må avvikles. Veksten lykkes, nå må selskapet verdsettes i forbindelse med kapitalinnhenting. Det meste har lykkes, skal vi selge selskapet eller gjøre klart for generasjonsskifte?

Selskapsetablering

Selvsagt fikser vi det formelle rundt stiftelsen av det nye selskapet! Men vi kan mer enn det – snakk med oss om planene dine så kan vi komme med innspill til forretningsmodellen, se på finansieringsløsninger, hjelpe til med innovasjons-søknader og gi råd til hvordan du kan komme i gang med god økonomistyring.

Selskapsorganisering

Tilbakemeldingene vi får frå våre kunder på området er at vi er effektive og fleksible. Vi hjelper til med det meste frå stiftelse, omdanning, verdsetting og generasjonsskifte.

Hva kan vi hjelpe med?

Fra gründer har en idé til et selskap er slettet fra brønnøysundregistrene må det bli gjennomført strukturelle endringer – med oppstart og avvikling som minimum. Tveit Regnskap har erfarne rådgivere som har bistått i kritiske faser i selskapers livsløp utallige ganger. Uansett om endringen er med positivt fortegn eller ikke – vi vil effektivt sørge for å komme i mål med det beste mulige utfallet.

I tillegg til å være en sparringpartner på strategiske valg

Dette er noe av det vi praktisk hjelper til med:

• Etablering
• Selskapsform
• Omdanning
• Kjøp/salg og avvikling
• Verdivurdering
• Generasjonsskifte
• Enklere fisjon og fusjonsprosesser
• Gründerbistand
• Forretningsplan og -modell
• Styre- og ledelsesbistand

Ønsker du å høre mer om hva vi kan bidra med?

Ta kontakt med din regnskapsfører eller Kjell-Otto – fagansvarlig for selskapsetablering – og organisering i Tveit Regnskap.

Kjell-Otto Lillebø
Fagansvarlig selskapsetablering – og organisering

T: +47 406 39 683
E: kjell-otto.lillebo@tveit.no