Jobb og karriere

Hos Tveit og ForretningsPartner er vi opptatt av og oppmuntrer til faglig og personlig utvikling

Er du vår nye kollega?

Tveit Regnskap AS med SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner er stadig på jakt etter å styrke laget vårt.
Vi jobber aktivt for å være kundens førstevalg og skal bidra til at bedrifter lykkes.

Utvikling

Våre folk, er vår viktigste ressurs for å lykkes med våre vekst- ambisjoner. Hos oss får du utvikling og muligheter for å påvirke om du griper sjansen.

Engasjert

Vi kjennetegnes av et engasjerende arbeidsmiljø og høy trivsel. De som jobber hos oss er nysgjerrig, interessert og nytenkende for å finne bedre løsninger, til beste for kunden og konsernet. Her skal du bli du sett, hørt og ivaretatt.

Fremtidsrettet og bærekraftig

Vi er nytenkende og i forkant av endringene rundt oss. Bærekraft skal være en integrert del av vår virksomhet.

Mer enn en regnskapsfører

Tveit Regnskap AS med SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner  er en ledende regnskaps- rådgivningsaktør i Sør-Norge. Våre 400 medarbeidere er fordel på kontor i Vestland, Rogaland, Agder og Oslo.

Vi skal tilby den beste kompetansen til kunder, enten det gjelder regnskap, bransjenær økonomirådgivning eller teknologi.

Hva kan vi tilby deg?

Jobber du hos oss vil du bli en del av vårt solide kompetansemiljø.

Regnskapsbransjen er i endring, og vi skal være i front av utviklingen. Dette betyr at vi har fokus på å være tett på kundene med fremtidsrettede digitale løsninger og et sterkt faglig miljø.

Vi heier på hverandre slik at vi når våre ambisiøse mål sammen og vår visjon er at vi skal bidra til at bedrifter skal lykkes. Vi har et godt og humørfylt miljø på våre kontorer.

Hos oss er vi opptatt av og oppmuntrer til faglig og personlig utvikling,  og vi tilbyr svært gode konkurransedyktige betingelser som også inkluderer gode avtaler på lån og forsikring.

«Jeg synes det er veldig læringsrikt å jobbe i Tveit Regnskap. Her er det rom for utvikling og arbeidsoppgavene er varierende. Jeg trives også veldig godt sammen med mine medarbeidere. De er kunnskapsrike, hjelpsomme og alltid i godt humør.»

Unn Johannessen Vølstad
Autorisert regnskapsfører

Klikk her for å sende inn søknad og laste opp CV

Ledige stillinger