PowerOffice Go

Vi i Tveit har flere års erfaring og mange hundre fornøyde kunder i PowerOffice Go. Du kan være trygg på at vi sikrer at du får en god overgang fra ditt nåværende system og at du får utnyttet de mulighetene og ressursene som er i PowerOffice Go!

Med PowerOffice Go har du et komplett system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregning og lønn. PowerOffice Go er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker. Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lett å forstå. Gjør deg klar for en helt ny opplevelse.

Hva er PowerOffice Go?

PowerOffice Go er et skybasert regnskapssystem. Med PowerOffice Go får du et komplett system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Dette gir deg som kunde noen veldig attraktive fordeler som du vil oppdage raskt, uansett hvilken bransje du er i eller hvor digital du føler deg.

Her kan du lese mer om dashboardet, regnskapet, rapportering, tilbud, ordre, faktura, timeregistrering og lønn.

Komplett regnskapssystem

Enkelt i bruk

Gjør deg klar for en intuitiv og brukervennlig opplevelse. Lettfattelige grafer og visualiseringer med drilldown gjør at du får full kontroll over økonomien.

Det går av seg selv

Med bank og hundrevis av fagsystemer integrert så slipper du å gjøre dobbeltarbeid. Alt som kan automatiseres skal automatiseres.

Sømløs samhandling

Kommuniser direkte med regnskapsfører og andre brukere om innholdet i Go. Du sparer tid og dialogen samles på ett sted.

Hvem passer PowerOffice Go for?

SVARET ER ENKELT – ALLE

Kort forklart passer PowerOffice Go for deg som ønsker å få oversikt over den økonomiske utviklingen, og ønsker å enkelt kunne tilpasse hvilke nøkkeltall og rapporter du har rask tilgang til. Integrering med bank og kassesystemer, samt enkel tilgang på alle plattformer, gjør systemet foretrukket for blant annet handel og nettbutikker.

Få informasjon du forstår

Tilpass dashbordet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjonen som du er opptatt av.

Hold enkelt oversikt over kjøp og salg, sammenlign resultat mot budsjett og sjekk status for ulike prosjekt. Alle rapporter dynamisk, som gir deg mulighet til å trykke deg helt ned på transaksjonsnivå. Enklere blir det ikke!

Spar tid – betal direkte fra GO

Betalinger gjøres direkte fra PowerOffice Go uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Når betalingen er utført oppdateres regnskapet automatisk. Dermed sparer du viktig tid og slipper å hoppe mellom ulike systemer.

En rekke utvidelser

For den beste brukeropplevelsen er PowerOffice Go sømløst integrert med mange andre systemer, blant annet kassasystemer, bank og CRM. Lagersystem og nettbutikker kan enkelt knyttes til PowerOffice Go, som gjør at du til enhver tid har oversikt over tilgjengelige varer.

Løs oppgaver on the GO og håndter økonomien slik du vil

Med app blir utfylling av reiseregninger og timeføring lekende lett. Du kan også løpende løse daglige oppgaver som godkjenning av faktura og betalinger rett fra mobilen. Din regnskapsfører er bare en chatte-boble unna.

PowerOffice Go er tilgjengelig fra både din nettleser og våre applikasjoner til iOS og Android – og Apple Watch. Du kan jobbe hvor og når du måtte ønske.

Utallige muligheter

Med PowerOffice Go får du alt i ett med et oppdatert regnskap hele veien. Systemet integrerer med andre viktige system for å skape en god synergi i din hverdag.

I Poweroffice Go har du bl.a. følgende funksjonalitet:

Regnskap
Tilbud/Ordre/Faktura
Timeregistrering
Lønn
Oversiktlig status dashbord


Lurer du på hva vi kan gjøre for deg og din bedrift?

Vi i Tveit har flere års erfaring og mange hundre fornøyde kunder i PowerOffice Go. Du kan være trygg på at vi sikrer at du får en god overgang fra ditt nåværende system og at du får utnyttet de mulighetene og ressursene som er i PowerOffice Go!

Vi tilbyr volumbasert grunnpris på PowerOffice Go. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Telefon: +47 52 76 71 00
Epost:
 post@tveit.no