Vi tilbyr skreddersydd regnskap for bygg – og anleggssektoren

Vi tilbyr skreddersydd regnskap for bygg – og anleggssektoren

Tveit Regnskap tilbyr profesjonelle regnskap- og lønnstjenester for bygg- og anleggsbedrifter. Vi har stor kompetanse innenfor bransjen og kan tilby effektive og tilpassede løsninger som gjør hverdagen enklere.

Hva kan vi bistå med? 

Vi har lang erfaring med bygg og anleggskunder og vet at riktig regnskapssystem kan gi store besparelser og økt lønnsomhet. Vi tilbyr individuelt tilpassede, velutprøvde løsninger som bidrar til å effektivisere dine prosesser. Noe av det vi kan bistå med er skreddersydd regnskapsførsel, lønn, årsoppgjør, prosjektstyring, nyetablering, budsjett og analyse. Vi tilbyr også bransjerådgivning.

«Vår rådgiver bistår med god hjelp på alt vi lurer på. Når vi står fast er det godt å ha en trygg og profesjonell lagspiller som alltid er tilgjengelig.»

– Espen Vestbø, daglig leder i Haakull & Ersland

Hvorfor velge oss? 

Bygg- og anleggsbransjen trenger gode IT- og rapporteringsløsninger. Om du er entreprenør, elektriker, rørlegger, byggmester etc. er dette bransjer hvor det stilles høye krav til dokumentasjon og tett oppfølging av myndigheter. Vi har systemer som tilrettelegger for dette og gjør hele prosessen smidigere. Vi sitter på mye kompetanse og kunnskap i alle ledd hvor vi kan tilby moderne og tilpassede løsninger til å drive et velfungerende selskap i en bransje som stadig er i utvikling. Vi tilbyr fast økonomistyring av høy kvalitet, og besvarer alle henvendelser omgående.

Les mer om regnskap mot bygg- og anleggsbransjen her.