Overtok som daglig leder 01. oktober

Overtok som daglig leder 01. oktober

Vi har gleden av å introdusere vår trofaste og dyktige kollega, Jarle Haugen, som ny daglig leder i Tveit Regnskap AS. Han tiltrådte stillingen 01. oktober 2019, mens tidligere daglig leder, Jone Tveit, gikk inn som bedriftens styreformann og selverklærte “potet”.

Lang fartstid i Tveit

Til tross for at Haugen er ny i stillingen som daglig leder, er han på ingen måte ukjent med driften av Tveit Regnskap AS. Haugen har jobbet i Tveit hele sin yrkeskarriere, og har den siste tiden fungert som leder for IT/utvikling i bedriften.
– Jeg var ikke helt forberedt på å få dette jobbtilbudet, men forstod raskt Jone sitt resonnement, sier Haugen som nå leder Vestlandets største regnskapsmiljø.

Lang og tro tjeneste

Tidligere daglig leder, Jone Tveit, tok over den daglige driften av selskapet etter sin far Jarle Tveit, i 2001. Han legger dermed 19 år som øverste leder i bedriften bak seg, og er nå klar for nye og andre prosjekter. Til tross for sistnevnte, forsvinner ikke Jone Tveit fra familiebedriften. Han vil fremdeles være styreformann i de seks Tveit-selskapene, og skal bl.a. jobbe videre med den strategiske satsingen.

Vi vil takke Jone for fantastisk innsats og tro tjeneste i 19 hele år, og ønske Jarle Haugen hjertelig velkommen som ny daglig leder i Tveit Regnskap AS.