Jobb i Tveit

Tveit Regnskap er alltid på jakt etter nye, dyktige medarbeidere. Vi er stadig i utvikling og ønsker å ha de skarpeste hodene med oss på laget.

Er du vår nye medarbeider?

Tveit Regnskap AS er stadig på jakt etter å styrke teamet, og vi ser etter deg med faglig tyngde og godt humør.

Hvorfor jobbe i Tveit?

Vi kan skilte med et fantastisk arbeidsmiljø med mye humor og et bredt fagmiljø blant våre totalt 217 ansatte. Hos oss finner du 87 autoriserte regnskapsførere/rådgivere. Du finner også en god blanding av siviløkonomer, sivilagronomer, diplomøkonomer, nyskapningskandidater og ansatte med kompetanse innenfor personal/administrasjon. I Tveit er det gode utvikligs- og karrieremuligheter, og konkurransedyktige betingelser.

Vil du bli en av oss?

Har du utdannelse eller erfaring innenfor økonomi og regnskap? Ønsker du synliggjøring av dine resultater? Ønsker du utviklingsmuligheter, både faglig og karrieremessig?
Da bør du legge igjen en søknad under!

Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt og de vil bli vurdert fortløpende.

«Jeg synes det er veldig læringsrikt å jobbe i Tveit Regnskap. Her er det rom for utvikling og arbeidsoppgavene er varierende. Jeg trives også veldig godt sammen med mine medarbeidere. De er kunnskapsrike, hjelpsomme og alltid i godt humør.»

Unn Johannessen Vølstad
Autorisert regnskapsfører

Klikk her for å sende inn søknad og laste opp CV

Ledige stillinger

Serviceinnstilt lønnsrådgiver/økonomirådgiver | Kokstad

Vil du bli en del av vårt team og sørge for at vi fortsetter å levere topp kvalitet på våre regnskaps- og rådgivingsprodukter? Er du initiativrik og nysgjerrig? Tenker du kvalitet i alt du gjør? Setter du kundeservice høyt?

Les mer her
Søknadsfrist: 23.08.2020

Økonomi- eller lønnsrådgiver | Karmøy

Ledig stilling ved vårt kontor på Karmøy! Vi søker deg som ser muligheter i nye systemer, som kommuniserer godt muntlig og skriftlig, som kan veilede og formidle innovative løsninger som gjør våre kunder enda bedre! Søknader blir vurdert fortløpende.

Les mer her
Søknadsfrist: 16.08.2020