Jobb i Tveit

Tveit Regnskap er alltid på jakt etter nye, dyktige medarbeidere. Vi er stadig i utvikling og ønsker å ha de skarpeste hodene med oss på laget.

Er du vår nye medarbeider?

Tveit Regnskap AS er stadig på jakt etter å styrke teamet, og vi ser etter deg med faglig tyngde og godt humør.

Hvorfor jobbe i Tveit?

Vi kan skilte med et fantastisk arbeidsmiljø med mye humor og et bredt fagmiljø blant våre totalt 217 ansatte. Hos oss finner du 87 autoriserte regnskapsførere/rådgivere. Du finner også en god blanding av siviløkonomer, sivilagronomer, diplomøkonomer, nyskapningskandidater og ansatte med kompetanse innenfor personal/administrasjon. I Tveit er det gode utvikligs- og karrieremuligheter, og konkurransedyktige betingelser.

Vil du bli en av oss?

Har du utdannelse eller erfaring innenfor økonomi og regnskap? Ønsker du synliggjøring av dine resultater? Ønsker du utviklingsmuligheter, både faglig og karrieremessig?
Da bør du legge igjen en søknad under!

Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt og de vil bli vurdert fortløpende.

«Jeg synes det er veldig læringsrikt å jobbe i Tveit Regnskap. Her er det rom for utvikling og arbeidsoppgavene er varierende. Jeg trives også veldig godt sammen med mine medarbeidere. De er kunnskapsrike, hjelpsomme og alltid i godt humør.»

Unn Johannessen Vølstad
Autorisert regnskapsfører

Klikk her for å sende inn søknad og laste opp CV

Ledige stillinger

Seniorrådgiver

Mye å gjøre, men for lite tid til å jobbe med det du liker best? Vi skal styrke rådgivningsteamet med en SENIORRÅDGIVER innen bedriftsutvikling! Kontorsted Haugesund.

Les mer her
Søknadsfrist: 01.05.2021

Game of Skills Vindafjord/Etne 2021

Er du vår neste superhelt? Vi deler vår kunnskap og erfaring med deg, men du må skape det som skal bli din drømmejobb ! Er du student innen økonomifag, landbruksfag eller HR? Tveit er interessert i å komme i kontakt med deg som ser muligheter, og brenner for lokale bedrifter!

Les mer her
Søknadsfrist: 30.04.2021

Avdelingsleder Ryfylke

Tveit har ambisjoner om vekst i Ryfylke! Vi søker etter en avdelingsleder som vil skape vekst i regionen, gjennom faglig tyngde og godt humør.

Les mer her
Søknadsfrist: 30.04.2021