Er du mye på reise? Betal reiseregningen med mobilen.

Er du mye på reise? Betal reiseregningen med mobilen.

Vi bruker mobiltelefonen som en god følgesvenn når vi er ute og reiser. Vi benytter den blant annet til å planlegge selve turen, som GPS og kartbok, til å bestille og fremvise billetter, som boardingkort og til å holde oss oppdatert på rutetider og -endringer. Hvorfor ikke komplettere med en app som digitaliserer reiseregningene og utlegg i samme slengen?

Bli digital – spar tid og penger
Beregninger viser at norske bedrifter vil kunne gjøre store besparelser ved å ta i bruk digitalisering av reise- og utleggsregninger. Hvor mye vil din bedrift kunne spare? Sannsynligvis vil bedriften din kunne spare både tid og penger på å innføre et godt digitalisert system for reiseregninger.

Få en enklere hverdag med digitalisert reiseregning
Det å digitalisere reiseregninger og utlegg er en relativt liten investering som raskt kan gi merkbar effekt for både små og store bedrifter. Besparelsene ligger på flere plan. Ikke bare tar du en byrde bort fra de ansatte ved å gjøre hverdagen deres enklere, men det gir også et mer nøyaktig kostnadsbilde, mindre rot og færre feil som må rettes opp.

Systemer tilpasset ditt behov
Digitaliserte reiseregninger er ikke avhengig av at du benytter et spesielt regnskapssystem. Det finnes flere gode løsninger på markedet som på en god måte effektiviserer bruken av reiseregninger og utlegg for både små og store bedrifter.

Vi hjelper deg gjerne
Ta kontakt med din saksbehandler i Tveit eller kundeservice, og vi hjelper deg å vurdere hva nettopp din bedrift vil kunne spare på en slik løsning. Vi hjelper deg eventuelt også å finne og sette opp riktig løsning tilpasset nettopp deg og din bedrift.

God reise!