Bekymrer seg ikke for a-ordningen

Bekymrer seg ikke for a-ordningen

Frøken Fryd i Skjold er blant bedriftene som har valgt å la Tveit Regnskap ta seg av lønnskjøring og regnskapsførsel. Sammen med regnskapsfører har eier og daglig leder, Hilde Sandbekken, gjort de tilpasninger som må til for å tilfredsstille de nye kravene som stilles ved innføring av a-ordningen.

Hilde Sandbekken i Frøken Fryd lar Tveit Regnskap ta seg av formalitetene rundt a-meldingen.

– Jeg vil helst konsentrere meg om den daglige driften uten å bekymre meg for formalitetene rundt a-ordningen, lønnsutbetalinger og regnskapsførsel.

En trygghet å vite at de som utfører arbeidet er jevnlig oppdatert i nye regler og retningslinjer

Ulike arbeidstidsordninger Da er det en trygghet å vite at de som utfører dette arbeidet blir jevnlig oppdatert i nye regler og retningslinjer, og at rapporteringen til myndighetene blir korrekt og at den skjer til rett tid, sier Sandbekken.

Frøken Fryd har ca. 10 ansatte med ulike arbeidstidsordninger – ungdommer som hjelper til i oppvasken tid om annen, noen som går faste dager i uken, to går i 20-30 prosents stilling, en har 80 prosent, og selv er Sandbekken den eneste i full stilling. A-ordningen krever detaljerte opplysninger om hver enkelts arbeidstidsordning, og sammen med regnskapsfører har Sandbekken tilpasset rutinene for hvordan bedriften skal melde disse.

– Det ble en del merarbeid for både oss og Tveit Regnskap fram mot innføringen av a-ordningen, men forhåpentligvis skal det bli den forenklingen som er forespeilet når alt har gått seg til, sier Hilde Sandbekken.