Velkommen til vår nye hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside

2019 har vært et fantastisk år for Tveit Regnskap. Vi har sammen med våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere oppnådd enormt mye, og vi er svært stolte over året som har vært. Nå står 2020 straks for døren og vi har ikke noe lavere forventninger til det kommende året.

Året som har vært

Når vi ser tilbake på året som har vært, så gjør vi det med et stort smil om munnen og en utrolig stolthet. Tveit Regnskap har vært i drift i 50 år, og vi har siden månelandingen levert faglig tyngde og godt humør til våre kunder. Gjennom året som har gått, så har vi gjort noen grep som har styrket vår posisjon ytterligere, blant annet oppkjøp og høy organisk vekst av kundemasse.

Nå går vi snart inn i et nytt år, og det er med stor glede vi lansere vår nye hjemmeside.

Enklere for deg som kunde

Du som kunde har vært en viktig faktor for den nye hjemmesiden. For oss er brukervennlighet det viktigste for at du som kunde enklere skal finne frem til det du leter etter.

Vi har nå strukturert hjemmesiden på en langt bedre måte enn tidligere. På hjemmesiden finner du nå en egen side for hver av våre 19 avdelinger, med kontaktinformasjon slik at du enkelt kan komme i kontakt med det kontoret som er nærmest deg. Du vil også finne en enklere oversikt i menyen over våre tjenester innen rådgivning mm.

Vi håper våre kunder og samarbeidspartnere er like fornøyd med den nye nettsiden som oss!