Tveit presenterer regnskapssystemet PowerOffice Go

Tveit presenterer regnskapssystemet PowerOffice Go

PowerOffice Go er skybasert regnskapssystem som passer de aller fleste behov!
Scroll nedover for å se og lese mer om hva programmet kan tilby!

Utføre mest mulig via mobilen?

PowerOffice Go har en enkel og god app, som lar deg registrere timer, reiseregninger og utlegg på en effektiv måte. Du kan bruke appen til å godkjenne fakturaer og betale regninger. All betalingsinformasjon kommer i tillegg ferdig utfylt, slik at betalingene går unna i en fei!

Fakturerer du selv?

Med PowerOffice Go kan du enkelt fakturere kundene dine. Ulike behov dekkes lekende lett av systemet! Eksempelvis kan man sende en lik faktura til en gitt kundegruppe, eller ordne automatisk sending av repeterende faktura.

Vil du ha alt samlet på en plass?

Da er PowerOffice Go løsningen for deg! Uavhengig om du skal fakturere, kjøre lønn eller betale regninger, blir alt utført fra en og samme internettportal. Alle funksjoner er bygget på samme plattform, noe som gjør de logisk og enkle å forstå.

Oversikt til enhver tid?

I PowerOffice Go er regnskapet “live”. Det vil si at regnskapet ditt til enhver tid er så godt som ajourført. Du har enkelt tilgang til oversiktlige regnskapsrapporter. Du kan også jobbe deg nedover i materien for å se på hvilke fakturaer som inngår i de ulike postene i regnskapet.

Virker dette interessant?

TA KONTAKT MED DITT NÆRMESTE AVDELINGSKONTOR I TVEIT VED SPØRSMÅL ELLER FOR Å AVTALE EN PRESENTASJON AV DET SKYBASERTE SYSTEMET.

 

Epost: post@tveit.no
Telefon: 52 76 71 05 (08:00 – 15:30 på hverdager)