Tveit Regnskap går sammen med SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner

Vi blir blant landets største aktører innen regnskaps- og rådgivningstjenester nå som vi går sammen for å gi et styrket tilbud til kundene.

SpareBank 1 ForretningsPartner og Tveit Regnskap vil til sammen bli om lag 400 ansatte, ha en omsetning på rundt 450 millioner kroner årlig og over 7000 kunder langs kysten fra Bergen i vest til Oslo i øst.

– Regnskapsbransjen og næringslivet er i endring, og for mindre aktører er det utfordrende å henge med på utviklingen innen teknologi, kompetanse og regelverk. Når vi går sammen med ForretningsPartner gir det både ansatte og kunder i Tveit Regnskap store muligheter fremover. Vi blir en sterkere organisasjon, vi trygger arbeidsplassene og rigger oss for å vokse videre. Kundene våre vil vinne på dette fordi de får et styrket tilbud, fra et miljø med enda bredere kompetanse enn i dag, sier styreleder Jone Tveit i Tveit Regnskap.

SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner kjøper 100 prosent av Tveit Regnskaps selskaper utenfor Haugalandet og Sunnhordland, og 51 prosent av Tveit Regnskap AS, som har sin virksomhet i dette området. Jone Tveit blir med videre som deleier og styremedlem i selskapet, i tillegg til at han skal ha en fremtredende rolle innen strategi- og forretningsutvikling for Tveit Regnskap og SR-Bank ForretningsPartner.

Avtalene til kundene i Tveit Regnskap blir videreført og kontaktpersonene blir de samme.

– Er du kunde hos oss, blir du møtt av profesjonelle ansatte, som er til stede lokalt og har et nettverk av tjenester de kan hjelpe deg med. Vi har funnet en partner som er lokal og ønsker å bidra til vekst og utvikling i vår region. SpareBank 1 SR-Bank har vi kjent fra tidenes morgen, vi er trygge på hverandre og har samme mål. Jeg ser frem til fortsettelsen, for dette gir oss den styrken vi trenger for å følge kundene i næringslivet, sier Jone Tveit.

SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner er en del av SpareBank 1 SR-Bank-konsernet. I likhet med Tveit Regnskap skal SpareBank 1 SR-Bank bidra til verdiskapning, vekst og utvikling.

– Dette blir en merkedag i historien om SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner. Vi har hatt en fin utvikling siden oppstart i 2015, og er allerede godt posisjonert i markedet med kompetente medarbeidere og en spennende kundeportefølje, og denne sammenslåingen tydeliggjør ambisjonen i vår satsning. Sammen med Tveit Regnskap, skal vi kunne tilby våre kunder et enda bedre og bredere tjenestetilbud, og våre ansatte et enda sterkere og utviklende kompetansemiljø. Dette gir også et godt grunnlag for videre vekst og lønnsomhet, sier administrerende direktør Atle Håvarstein Nilsen i SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner.

– Vi har alltid sett på Tveit Regnskap som en sterk konkurrent. Vi har stor respekt og ydmykhet for det de har bygget opp gjennom sin 52 års historie. Tveit Regnskap bidrar til lokal verdiskapning, er et veldrevet og fremtidsrettet selskap med dyktige ledere og faglig sterke medarbeidere med et stort engasjement for kundene sine. Dette skal vi bygge videre på. Jeg ser frem til at vi får 220 nye kollegaer. Sammen skal vi bli sterkere enn hva vi hadde vært hver for oss, med en felles ambisjon om å være både kundens og medarbeidernes førstevalg, fortsetter han.

Har du spørsmål til saken? Ta kontakt med oss!

Jone Tveit: 977 65 740
Jarle Haugen: 982 53 926

Finn ditt nærmeste kontor i kartet, og bytt til et regnskapssystem som gir deg full oversikt og enklere hverdag.

Finn ditt nærmeste kontor

Vi har kontorer over hele Vestland, Rogaland, Agder og i Oslo. Ta kontakt med ditt nærmeste kontor, for mer informasjon.

Bergen
Bjørnafjorden
Bømlo
Etne
Fitjar
Gjesdal
Haugesund
Husnes
Karmøy
Odda
Oslo
Rosendal
Sand
Sauda
Skjold
Stavanger
Stord
Tysvær
Ølen
SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner