Strikkesuksess fra Karmøy

Strikkesuksess fra Karmøy

Strikkegründerne Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland fra Karmøy har gjort stor suksess med sine fantastiske strikkeoppskrifter. Under merkevaren KlompeLOMPE har de til nå gitt ut 8 bøker med et totalopplag på 350.000. 

Fra hobby til KlompeLOMPE

Det hele startet som en felles interesse og hobby for Hanne og Torunn. De var barndomsvenninner som gjenopptok kontakten da begge var i mammapermisjon.

I mai 2012 startet de en blogg under navnet KlompeLOMPE. De brukte egne barn som mål og modeller, og delte hjemmestrikkede plagg. Interessen for plaggene ble raskt stor, og allerede i 2014 startet de nettbutikken klompelompe.no. Denne fikk raskt stor suksess, og bestillingene strømmet inn fra hele verden.

KlompeLOMPE x 7

Til sammen har Hanne og Torunn gitt ut 7 bøker siden 2015, og har et totalopplag på 350.000 bøker. Den store suksessen har resultert i stor interesse på markedet. Bøkene er nå utgitt i Frankrike, Nederland, Finland, Sverige, Danmark, Island, Tyskland og Polen, mens forlaget Schiffer Books har sikret seg «US World English Rights».

Nå nylig lanserte Hanne og Torunn «KlompeLOMPEs jul», og planlegger enda flere utgivelser fremover.

Kunde i Tveit Regnskap

KlompeLOMPE har vært kunde hos oss i Tveit siden juni 2016. For at Hanne og Torunn skal kunne fokusere fullt på strikkingen, bistår vi dem med regnskap, lønnsutbetalinger, mva oppgaver og årsrapport.

«Tveit utfører oppgaver som vi ikke hadde klart selv, og de er veldig behjelpelige når vi har spørsmål ang. økonomien til KlompeLOMPE. Vi er veldig glad for at vi har et samarbeid med Tveit Regnskap.» – Hanne og Torunn. 

Tveit Regnskap er svært stolt over suksessen Hanne og Torunn har fått til. Og vi gleder oss til fortsettelsen!