Bli kjent med Irene – vår rådgiver på LØNN OG PERSONAL

Bli kjent med Irene – vår rådgiver på LØNN OG PERSONAL

Visste du at du kan overlate hele eller deler av din personalhåndtering til Tveit? Vi kan blant annet bidra med tjenestepensjon, forsikring, arbeidsavtaler, oppfølging av sykemeldte og personalhåndbok. I tillegg tilbyr vi rådgivningstjenester innenfor emnet og kan gi veiledning når det gjelder ledelse, utvikling og oppfølging av dine ansatte. I den anledning ønsker vi å introdusere dere for Tveits helt egen rådgiver på lønn og personal, Irene Buran Haraldseid.

 

– Irene, du har jobbet med HR og personalledelse i 23 år. Er det frustrerende med ledere som ikke forstår hvordan de skal behandle medarbeiderne sine?

Nei, vet du hva, så enkelt er det ikke. Lederne vi jobber med ønsker det aller beste for sin bedrift og sine medarbeidere. Noen ganger oppstår krevende situasjoner, og da er min erfaring at kloke ledere setter pris på en sparringpartner utenfra som er med og vurderer situasjonen. Ingenting er hyggeligere enn å kunne bidra til å løse en floke – til beste for alle parter!


– Hvorfor bør bedrifter kontakte Tveit når det dukker opp spørsmål om lønn og personal?

I små og mellomstore bedrifter er det et kjempepress på å levere hver dag, samtidig som en stort sett må oppfylle samme krav som store bedrifter med egen HR-avdeling. Vår rolle er å være en «fastlege» for ledere som ønsker støtte i alt fra OTP og forsikring til sykefravær, personalsaker og arbeidsavtaler.


Faglig tyngde eller godt humør?

I en så kompetansetung bedrift er jeg som HR leder veldig stolt av at faglig tyngde og godt humør er vårt slagord, og noe jeg virkelig tror kundene våre setter pris på

 

rådgivning lønn og personal


Ønsker du å komme i kontakt med Irene? 

Irene Buran Haraldseid
HR leder
T: +47 414 48 613
E: irene@tveit.no