Vil du prøve PowerOffice Go gratis i 3 måneder?

Vil du prøve PowerOffice Go gratis i 3 måneder?

Er du nysgjerrig på PowerOffice Go, men usikker på om det er riktig systemløsning for akkurat din bedrift? Nå kan du prøve det skybaserte regnskapssystemet helt gratis i 3 måneder – vi spanderer!

(Tilbudet gjelder nye PowerOffice Go brukere)

Fremtidens regnskapssystem – i dag! 

PowerOffice Go er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Alle funksjoner er samlet under én og samme portal, slik at du som bruker får en ryddig, effektiv og oversiktlig regnskapshverdag.

Tveit Regnskap har tilbudt systemløsningen til sine kunder i et drøyt år, og tilbakemeldingene har vært svært gode. Rekrutteringsbyrået Human AS er blant dem som har satset på PowerOffice Go gjennom Tveit Regnskap, og her er hva administrerende direktør i Human AS, Odd Arild Sævik, har å si om produktet:

«Power Office Go er digitalisering på sitt beste. Du behøver ikke sitte på kontoret. Det blir mindre papir, mer tidseffektivt og du får til og med bedre kontroll og oversikt på kostnadene.»

Se så enkelt det er:

Oversiktlig dashbord og brukervennlig mobilapp

Med PowerOffice Go sitt fleksible dashbord har du alltid kontroll over viktige økonomiske hendelser eller trender i din bedrift. Du kan hele tiden tilpasse grensesnittet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

Nettopp dette er én av funksjonalitetene ved PowerOffice Go, som daglig leder i Salhus Garasjeporter AS, Kjersti Jakobsen, er særlig fornøyd med.

«Sammen med Tveit har vi laget et veldig oversiktlig dashboard der vi begge kan følge med på de viktigste tallene for firmaet. Dashboardet er alltid oppdatert og regnskapet avstemt med banken.»

Systemet kommer i tillegg en praktisk og brukervennlig mobilapp, som gjør at løsningen passer perfekt for deg som er mye på farten. Dette skriver Dagfinn Hallseth fra Neo Consulting AS under på.

«PowerOffice Go var raskt og sette opp og komme i gang med, lett tilgjengelig via App og vi har god dialog med regnskapsfører gjennom Appen. Vi fører nå både regninger, reiser og timer – alt via mobilen. Genialt!»

7 kjappe: Derfor liker Tveit Regnskap å bruke PowerOffice Go for sine kunder
1.
Utrolig enkelt for både kunder og regnskapsfører å bruke!
2. Smarte løsninger som er innovative og enkle. Alt er bygget på samme plattform, som gjør det enkelt å forstå alle funksjonene.
3. Enkelt å bistå kunder og samarbeide. Kunder og regnskapsfører jobber i samme bilde.
4. Våre kunder kan bruke mobilen til så og si alt – noe som er veldig viktig i dagens samfunn.
5. Oppdaterte regnskap, med direkte link til bank, gir et bedre og helhetlig produkt.
6. Tidsbesparende løsninger som gir oss mer tid til å være rådgiver for kunden.
7. Lett å integrere med tredjepartssystemer, for eksempel innen kvalitetskontroll, HMS og  kassasystemer.

Målet vårt med å tilby digitale løsninger til våre kunder er å kunne hjelpe de spare tid og penger og forenkle deres hverdag. Det føler vi absolutt at vi har fått til med PowerOffice Go. Janne Pedrikke Hamre, Daglig leder i Frøken Fryd Moster AS merker effekten:

«Det beste med POG er at jeg har fått mer oversikt over regnskapet i sin helhet. Og at det er interaktivt og har forbindelse med banken. Det som har forenklet hverdagen min er enkelheten i forbindelse med attestering av regninger og skanning av bilag. Andre ting som er positivt er chattefunksjonen, gjør at du lett kommer i kontakt med regnskapsføreren.»

Vil du prøve?

Nå spanderer Tveit Regnskap AS de tre første månedene i PowerOffice Go for alle nye brukere! Kampanjen er helt uforpliktende, og er en kjempefin mulighet for bedrifter som er nysgjerrige på systemet.

Les mer om kampanjen her eller kontakt oss under for å komme i gang i dag!

Epost: post@tveit.no

Telefon: 52 76 71 00

Ta kontakt i dag!