PowerOffice Go gjør det enklere for Brødrene Mæland

PowerOffice Go gjør det enklere for Brødrene Mæland

PowerOffice Go er en av flere digitale systemløsninger Tveit Regnskap har å tilby sine kunder. Brødrene Mæland bygg og betong valgte å satse større etter at de i flere år bygget hytter og hus for Berge sag. I denne prosessen har PowerOffice Go gitt Brødrene Mæland mer kontroll og spart de for mye tid.

Tveit som samarbeidspartner

Brødrene Mæland bygg og betong har hatt Tveit Regnskap som partner siden oppstart. På veien har Tveit Regnskap bistått brødrene med rådgivning og sammen forsøkt ulike systemer for å finne den beste løsningen for Brødrene Mæland bygg og betong.

– Vi har hatt Tveit Regnskap med oss hele veien, men hadde et annet system før som ikke var like brukervennlig for oss, sier daglig leder, Anders Mæland.

Les også: Hva er PowerOffice Go?

Enklere kommunikasjon med PowerOffice Go

Nå fungerer alt mye bedre for Brødrene Mæland bygg og betong. En av funksjonene i systemet er at du enkelt kan kommunisere med din regnskapsfører i tillegg til å betale fakturaer, føre timer, håndtere reiseregninger og lønn i ett og samme system.

– Med et så sømløst system kan vi enklere ha en god dialog med våre regnskapsførere i Tveit Regnskap. De følger oss opp når vi ikke har gjort som vi skal, sier Mæland.

Les også: Fordeler med PowerOffice Go

Derfor er PowerOffice Go best for oss

Brødrene Mæland bygg og betong har et høyt fokus på kvalitet, funksjonelle løsninger og kostnadseffektivitet. Disse verdiene har mye til felles med verdiene til Tveit Regnskap og hva PowerOffice Go kan bistå med.

– Det beste med dette systemet er brukervennligheten, kontrollen du får over kostnaden på prosjektene og driftsresultatene til selskapet underveis. Det er lett å finne frem kostnader og utgifter på ulike prosjekter og du er oppdatert hele veien på den økonomiske situasjonen i selskapet. Det er i grunnen det beste systemet jeg har forsøkt og anbefaler det til alle, så sant de ikke er konkurrenter, sier Anders Mæland spøkefullt.

Kom i gang med PowerOffice Go i dag

Finn ditt nærmeste kontor i kartet, og bytt til et regnskapssystem som gir deg full oversikt og enklere hverdag.

Finn ditt nærmeste kontor

Vi har kontorer over hele Vestland, Rogaland, Agder og i Oslo. Ta kontakt med ditt nærmeste kontor, for mer informasjon.

Bergen
Bjørnafjorden
Bømlo
Etne
Fitjar
Gjesdal
Haugesund
Husnes
Karmøy
Odda
Oslo
Rosendal
Sand
Sauda
Skjold
Stavanger
Stord
Tysvær
Ølen
SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner

Vil du vite mer om PowerOffice Go?

Gå til vår landingsside om PowerOffice Go for å få med deg alle fordelene og hvem systemet passer for.