Vi gratulerer Kjell med Microsofts offisielle Power BI dataanalyse-sertifisering

Vi gratulerer Kjell med Microsofts offisielle Power BI dataanalyse-sertifisering

Power BI er en forretningsanalysetjeneste levert av Microsoft. Med Power BI kan en sammenstille store mengder sanntidsdata fra ulike kilder, gjøre kalkulasjoner og presentere dette på en brukervennlig måte. Det er meget godt egnet som både løpende rapporteringsverktøy og for å gjøre dypere analyser for å skaffe innsikt.

Tveit Regnskap har brukt Power BI i lang tid for bl.a. å forbedre rapportering og gjøre analyser for  en rekke kunder. Vi har jobbet med selskaper som UniSea AS, Geminor, Stillasgruppen, Garnius.no, Knapphus Kjøkkensenter og Velde Maskin for å nevne noen. Og vi gleder oss til å kunne hjelpe enda flere kunder i tiden fremover – både store og små. 

Microsofts offisielle Power BI dataanalyse-sertifisering 

Som en pangstart på sommeren fullførte vår helt egen Kjell Larsen Microsofts offisielle Power BI dataanalyse-sertifisering. Dette gjør Tveit Regnskap enda bedre rustet til å håndtere utfordringer rundt rapportering og analyse, som våre kunder skulle stå med. 

Dette skriver Microsoft selv om sertifiseringen; 

«Dataanalytikere gjør det mulig for bedrifter å maksimere verdien av dataene sine ved å bruke Microsoft Power BI. Som en sakkyndig er Data Analysts ansvarlig for å designe og bygge skalerbare datamodeller, rengjøre og transformere data, og muliggjøre avanserte analytiske evner som gir meningsfull forretningsverdi gjennom datavisualiseringer som er enkle å forstå.»

Vi gratulerer Kjell stort med sertifiseringen, og vi gleder oss til enda flere av våre kunder kan nyte godt av det enorme potensialet som ligger i Power BI. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er nysgjerrig på Power BI eller ønsker hjelp til å forbedre rapportering og analyse i egen bedrift! 

Kjell Larsen, leder bedriftsrådgivning
Telefon: 45 45 05 44
E-post: kjell.larsen@tveit.no

Tveit Regnskap, sentralbord 
Telefon: 52 76 71 00
E-post: post@tveit.no 

Se hvordan verktøyet kan brukes i praksis her:
Tveit Næringsbarometer for mars og april 2020