Økonomikonferansen 2017 – Hvordan øke lønnsomheten i bedriften din

Onsdag 4. oktober inviterer Tveit Regnskap og Haugesund Sparebank til økonomikonferanse med fokus på hvordan du kan øke lønnsomheten i bedriften din. Vi gir deg temperaturen på næringslivet i regionen og du vil få praktiske tips, råd og verktøy til hvordan du kan drive bedriften din bedre – enten du leder en liten eller større bedrift. Det serveres enkel lunsj etter foredragene.
Velkommen til en utbytterik dag!

Foredrag

Hvordan har vi det på Haugalandet?
Svein Olav Simonsen er karmøybu og regiondirektør i NHO Rogaland.
Han vil fortelle hvordan NHO vurderer rammevilkårene for næringslivet etter valget, og hvordan de ser på utviklingen for det lokale næringslivet framover.

 

Hvordan kan du bedre lønnsomheten i bedriften din?
Jostein Aksdal er leder for rådgivning i Tveit Regnskap og har bred erfaring fra næringslivet, både som daglig leder, rådgiver og styremedlem.
Jostein vil presentere hva det er som kjennetegner lønnsomme bedrifter og gi konkrete råd til hva din bedrift kan gjøre for å bedre lønnsomheten.

 

Tveit Næringsbarometer for 1. halvår 2017
Tveit Regnskap AS følger utviklingen til bedriftene i regionen for å kunne gi et bilde på konjunktursituasjonen i næringslivet. Seniorrådgiver Kjell Larsen presenterer det ferske barometeret, og ser nærmere på byggebransjen og varehandel spesielt.

 

 

Tiden går, Lervik Ur består
Knut J. Lervik er 2. generasjons urmaker i Lervik Ur AS som ble etablert så langt tilbake som i 1961. Bedriften har i dag 10 ansatte, har egen butikk i Haraldsgaten i Haugesund sentrum, men selger ur over hele landet via alle typer digitale kanaler. Bedriften har de siste årene mangedoblet omsetningen i en bransje i kraftig endring.

Hva er det som kjennetegner en lokal bedrift innen varehandel, som etter over
50 års drift har vokst til å bli en av de største i Norge i sin bransje, både i
omsetning og lønnsomhet?


«Stein på stein»

Haakull & Ersland AS er et dønn solid byggmesterfirma i Skjold. Bedriften har en solid kjerne av folk som leverer kvalitet og god lønnsomhet. Daglig leder Espen Vestbø begynte i firmaet som lærling, og er etter noen år ute i verden nå tilbake i bedriften som daglig leder. Er det mer enn bare evnen til å beholde dyktige medarbeidere som er nøkkelen til firmaets suksess?

 

 

Tysværtunet Kulturhus
4. oktober kl. 08.30 – 12.00. Lunsj fra kl. 1200.

Pris: kr. 400,-
Inkluderer foredrag, frukt og kaffe og lunsj

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT.