Tveit utvikler sin satsing innenfor takst og eierskifte

Tveit utvikler sin satsing innenfor takst og eierskifte

Tveit Regnskap satser på takst og eierskifte, og utvikler derfor faggruppen i organisasjonen.
– Verdivurderinger av eiendom og bistand ved eierskifter er en del av Tveit sitt «DNA», sier leder av gruppen, Andreas Fløgstad. 

Lang tradisjon og en solid aktør

Tveit Regnskap har lang erfaring med oppdrag innenfor takst og eierskifte, og har etablert seg som en stor aktør innenfor fagområdet.

– Rådgivning innen takst og eierskifte har lange tradisjoner i Tveit. Vi er tilstede i regionene der folk bor, og kombinerer fagkunnskap med lokalkunnskap. Det tror jeg kundene setter pris på, og gjør at våre tjenester er anerkjent, forteller Fløgstad.

Vi er derfor stolte over å kunne presentere den videreutviklede takst – og eierskiftegruppen som sammen skal sikre våre kunder den beste kompetansen og bistand på prosjekter innenfor feltet.

– Verdivurderinger av eiendom og bistand ved eierskifter er en del av Tveit sitt «DNA». Vi skal være garantist for at kunden blir godt ivaretatt og loses trygt gjennom prosessen. Vi ser at dette er etterspurte tjenester, og er glad for at vi stiller et solid lag med 8 rådgivere til rådighet. Takst- og eierskiftegruppen består av folk som til daglig har sitt virke både i Sør-Rogaland, Haugalandet, Ryfylke og i Hordaland, så aksjonsradiusen er veldig bra, legger Fløgstad til. 

Fortsetter å vokse 

Gruppen i dag består av (f.v. i bildet) Henrik Nerheim, Harald Selvåg, Andreas S. Lundegård, Harald Halvorsen Løland. I tillegg til Andreas Fløgstad og Jarle Tveit. Sistnevnte har markert seg som en bauta innenfor fagfeltet under sin lange karriere. Fløgstad på sin side er leder for gruppen og skal sørge faglig utvikling og vekst i tiden som kommer. Allerede i løpet av høsten vil nemlig fire nye dyktige folk starte i takst – og eierskiftegruppen.

Har du spørsmål om takst og/eller eierskifte?
Ta kontakt med gruppeleder eller benytt deg av kontaktskjema under.

Andreas Fløgstad 
Leder for Takst – og eierskiftegruppen
Telefon: +47 922 47 383
E-post: andreas.flogstad@tveit.no

Les mer om hva Tveit Regnskap tilbyr innenfor takst og eierskifte her.