Nå blir regnskapet plankekjøring for Parkettgruppen

Nå blir regnskapet plankekjøring for Parkettgruppen

Som nyeste tilskudd i Tveits kundestab finner vi ABS Parkettgruppen Norge AS – et selskap som både lever og ånder for ekte tregulv som er laget for å vare. Bedriften leverer og monterer alle typer parkett til hele Skandinavia og har siden oppstart i 2005 rukket å bli en av landets største totalleverandører innenfor parkett og tregulv. 

I bildet over ser du avdelingsleder ved Karmøy-avdelingen Solveig Sørvik og autorisert regnskapsfører Aleksander Pedersen ønske Parkettgruppen ved adm. Direktør Espen Egeland velkommen til Tveit Regnskap.

Med regnskapsføreren som nærmeste nabo

– Hva var grunnen til at dere valgte Tveit som deres regnskapsfører?

Vi så et akutt behov for bistand med vårt regnskapsarbeid på nyåret og tok derfor kontakt med Tveit Regnskap. Tveit ble valgt av to ulike årsaker. For det første hadde vi hørt mye bra om dere, og for det andre var deres lokasjon på Bygnes avgjørende for oss. Det føltes trygt å ha regnskapsbyrå som nærmeste nabo. 

ABS Parkettgruppen og Tveit Regnskap inngikk et langsiktig samarbeid tidlig i januar 2019.

-Vi fikk inntrykk av at dere var i besittelse av den nødvendige kompetansen vi hadde behov for. Videre opplevde vi dere som svært service- og løsningsorientert. 

Tenker på parkett nesten døgnet rundt

ABS Parkettgruppen Norge AS ble stiftet i 2005 og har i dag over 30 faste ansatte og nesten like mange innleide.

Vi tenker på parkett nesten døgnet rundt, og etterhvert er det flere og flere som tenker på oss også. Siden oppstarten i 2005 har vi allerede blitt Norgesledende i montering og levering av parkett – det er vi stolte over!

– Hvilke forventninger har dere til samarbeidet med Tveit Regnskap?

Vi ser frem til et langsiktig og konstruktivt samarbeid med Tveit. En god og åpen kommunikasjon mellom våre medarbeidere og vår kontaktperson i Tveit er en viktig forutsetning for et godt samarbeid.

-I tillegg til å løse våre alminnelige regnskapsoppgaver, forventer vi at Tveit ligger litt i forkant av utviklingen og kan rådgi oss om hvordan best å posisjonere oss mot fremtidige utfordringer

Forventer over 100 millioner i år

ABS Parkettgruppen Norge AS er i dag en av landets største totalleverandører innen levering og montering av alle typer tregulv. I inneværende år forventer bedriften for første gang å passere kroner 100 millioner i omsetning.

Selskapet har flere spennende prosjekter på tapetet de kommende årene og Tveit er stolte og glade over å få ta del i firmaets utvikling.


Vi takker for tilliten og ser frem til et innholdsrikt samarbeid.