Møt regnskapskontoret vårt i Etne!

Møt regnskapskontoret vårt i Etne!

Denne buketten er ikke bare rå på regnskap, lønn og rådgiving. De har også et godt sosialt miljø med samarbeid og faglig utveksling. Kontoret ble etablert i 1969 og har totalt 13 ansatte, hvorav fem betjener landbrukskunder og åtte betjener bedriftskunder.

Landbruksavdelingen vår har til sammen 63 års fartstid hos Tveit i Etne, hvor fire av fem selv er bønder. Dette gir et stort faglig fortrinn sammenlignet med andre regnskapsbyråer. Jens fra Skånevik er autorisert regnskapsfører, og har drevet stølsdrift med geiter i 31 år. Han har også vært avløser for Liv Signe Navarsete, tidligere kommunal- og regionalminister.

Jakob fra Etne jobber som regnskapsfører og har gått i klasse med tidligere landbruksminister, Terje Riis Johansen. Eli og Ingeborg var tidligere byjenter, som nå driver gård i tillegg til regnskapsjobb i Tveit. Eli har i 2019 levert eliteokse nr. 11999 til Geno, Silde heter han.

Her kan du se en video om oksen Silde.

I vår bedriftsavdeling er syv av åtte ansatte, autoriserte regnskapsførere, og til sammen har de åtte kollegaene jobbet 142 år på Etne kontoret. Dette bidrar til lang erfaring og bred kompetanse.

Som en liten illustrasjon av erfaringsspennet kan det nevnes at Torunn begynte i jobb hos Tveit det året Randi ble født.

Tveit Etne Randi Torunn
Torunn og Randi

Tveit Regnskap AS er unik i Etne

Kunder

Ved vårt kontor i Etne samarbeider vi med både landbrukskunder og bedriftskunder.

Våre bransjer

Tveit Regnskap i Etne dekker er bredt spekter av kunder fra landbruk, borettslag & sameie, bygg & anlegg, eiendom, frisør og idrettslag. I en hverdag med rivende utvikling jobber vi kontinuerlig med å tilpasse og spesialisere våre tjenester for flere bransjer.

Tjenestene vi tilbyr

Føring av regnskap fra A til Å, lønn, fakturering, årsoppgjør, budsjett, driftsplan, stifte selskap. Vi har samtidig også høyt fokus på digitale og skybaserte løsninger som imøtekommer et stadig økende behov for online tjenester og økt tilgjengelighet for våre kunder. Ellers tilbyr vi også alle tjenestene som Tveit Regnskap har i sin portefølje. Disse kan du lese mer om på Tveit.no

Vi er godt synlig i lokalsamfunnet

Våre ansatte er gode ambassadører for arbeidsplassen sin. Vi holder kurs i blant annet budsjett, bruk av Excel, system og nøkkeltall og deltar i tillegg på lokale arrangementer. Vårt kontor i Etne sentrum er godt synlig fra hovedveien, og vi kjører nå kampanjer på Facebook for å nå ut til flere kunder.

Fordelene med å velge Tveit Regnskap Etne som samarbeidspartner

Vi er en lokal bedrift og bryr oss om våre kunder. Vår bransjekunnskap er bred, siden de ansatte selv er bønder eller har «vokst opp» med drift av eget selskap. Kontoret vårt er en del av et stort konsern med masse kunnskap og kompetanse. Hos oss kommer alltid kunden, kvalitet og orden først. Vi sørger for at frister alltid overholdes og tilrettelegger for at kunden alltid bli fornøyd.

Våre nøkkeltall fra landbruket bygger på lokale bønder, og er innhentet over lang tid. Vi tilbyr også digitalt regnskap hvor kundeportalen – Tveit MinSide – bidrar med utveksling av dokumenter med våre kunder. I kundeportalen kan våre kunder også ha tilgang til åpne kunde- og leverandørposter, samt oversikt over inntekter/kostnader. Vår egen IT avdeling i Tveit bidrar med raskere problemløsning og bistår med utfordringer for oss og våre kunder. 

Tveit Regnskap Etne på arrangement

Vi har deltatt med stand på Etnemarknaden, som er en lokal kulturell folkefest som startet opp i 1981. Dette er det største markedet i sitt slag på Vestlandet. Videre deltar vi også på lokale tilstelninger for næringslivet, for eksempel Nærings GIV v/Fikse Næringsforening som er en interesseorganisasjon eid av bedrifter i Etne og Vindafjord.

Vi har deltatt på Ei Heiso Reis som er et lokalt bedriftsløp etter modell fra 71 grader Nord, Amazing Race og Mesternes Mester. Her var Tveit Regnskap avd. Etne stolte vinnere i 2018.

I denne videoen kan du se innspurten vår i Ei Heiso Reis.

Har du spørsmål?

Dette var et kjapt besøk på kontoret hos oss i Etne. Ta gjerne kontakt og bytt til et regnskapssystem som gir deg full oversikt og en enklere hverdag.