Med fokus på et ryddig regnskap

Med fokus på et ryddig regnskap

Ifocus Optikk åpnet nylig sin andre butikk på Centrum Varehus i Åkrehamn. Responsen har vært overveldende, og kundene har strømmet til butikken for å sikre seg siste nytt av briller, solbriller og linser. Både denne, og hovedbutikken på Helsehuset i Haugesund, jobber tett opp mot bedriftens egen øyeklinikk, og kan dermed tilby alt av øyetjenester til sine kunder. På bilde over ser du Anne Mathiesen Fremmersvik (autorisert regnskapsfører i Tveit Regnskap AS) og Sonja Knutsen (daglig leder i Ifocus Optikk AS)

Ifocus Optikk Åkra AS er nylig blitt regnskapskunde hos oss. Hvorfor valgte dere Tveit Regnskap?

– Tveit regnskap har et veldig godt renomme og de har bred kompetanse på flere områder som gir en trygghet. At de er forankret lokalt gjorde valget enda enklere.

Ifocus Optikk Åkra AS

Hos Ifocus Optikk finner du både lavprisbriller og briller fra kjente merkenavn som Ray Ban, Tom Ford og Chloé. På den måten har butikken noe for alle og enhver. I tillegg tilbyr de et fordelsprogram for kunder som ønsker å bytte mellom flere briller, samt et eget linseabonnement.

Hvilke forventninger har dere til samarbeidet med Tveit Regnskap?

– Vi har stor tiltro til Tveit. Det har en  stor betydning for oss at de følger oss tett på spesielt når vi nettopp har åpnet vår butikk nr 2 som ligger i Åkra. Vi forventer et tett samarbeid og god kommunikasjon.

Tveit Regnskap AS takker for tilliten – vi gleder oss til å følge Ifocus Optikk Åkra AS i tiden fremover.