Kontakt oss - velg din nærmeste avdeling

Administrasjon

Administrasjonen i Tveit Regnskap AS
Haukelivegen 367
5574 Skjold

Telefon: 52 76 71 00
Fax: 52 76 71 09
Epost: post@tveit.no

Åpningstid:
Mandag til fredag: 08:00 - 15:30
Jone Tveit
Daglig leder
Telefon: 977 65 740
Epost: jone@tveit.no

Jone er vår daglige leder og eier. Født og oppvokst på Lie i Skjold. Utdannelse fra HSH og Høgskulen i Stavanger. Lidenskapelig interessert i ski og kan skilte med deltakelse i Birkebeineren. Engasjert trebarnsfar med beina godt plantet på jorda som brenner for nærmiljøet i Vindafjord og en god og fremtidsrettet regionsutvikling.

Jarle Haugen
Leder IT/utvikling
Telefon: 982 53 926
Epost: jarle-h@tveit.no

Skjoldabu med utdannelse fra HSH og mange års leder- og regnskapserfaring i Tveit. Samdriftsbonde som ikke bare nøyer seg med hytte på Vågsli – Kilimanjaro og Elbrus er også besteget. Skientusiast med Birkebeinerdeltakelse. Jarle er glødende opptatt av å gi kunden mere enn forventet og han deler velvillig sin kunnskap med oss andre. Står vi fast i noe faglig eller vatring av en kjøkkenbenk – så kontakter vi bare Jarle.

Jarle Pedersen
Avdelingsleder/faglig leder landbruk
Telefon: 982 53 946
Epost: jarle-p@tveit.no

Jarle kommer fra Førde i Sveio – og merk deg: Han legger vekt på Førde! Utdannet fra Ås og ledererfaring fra landbruksbanken og som fylkesleder i 4H. Kunden i fokus og effektive arbeidsmetoder er Jarle sine kjepphester – noe som både Tveit og kundene nyter godt av. Fotballpappa med stort engasjement både i FKH, Brann og nå Avaldsnes.

Jarle Tveit
Styreformann/takstmann/rådgiver
Telefon: 913 48 602
Epost: jarle@tveit.no

Jarle startet Tveit i 1969 på hjemgården Lie i Skjold. Sammen med kona Marit har han bygd opp Tveit til et solid og velrennomert selskap innenfor regnskap og rådgivning. Etter at sønnen Jone overtok den daglige driften, jobber Jarle som styreformann i Tveit og deltid som takstmann, rådgiver og eierskifte innenfor landbruket for våre kunder i hele vårt geografiske område. Fritiden brukes til å ta vare på eiendommen Børkjenes på Hamrabø i Suldal, turer i heia; lange skiturer på vinterstid og jakt og fiske om sommeren.

Irene Buran Haraldseid
HR Leder
Telefon: 414 48 613
Epost: irene@tveit.no

Irene er utdannet sykepleier og har en tilleggsutdanning innen HR. En dame som har opparbeidet seg mye erfaring gjennom flere ulike leder- og HR roller. Hun kommer fra Haugesund bosatt i Vats, er gift og har tre gutter. En aktiv og engasjert fotballmamma med varmt hjerte for korpsbevegelsen. Irene mener menneskene er enhver organisasjons aller viktigste ressurs og brenner for sammenhengen mellom de menneskelige faktorene og bedriftens utvikling.

Nils Skiftestad
Kvalitetsleder
Telefon: 469 00 925
Epost: nils.skiftestad@tveit.no

Nils er oppvokst og bor i Haugesund, halvt sveibu, gift og 3 barn. Igjennom veiledning, opplæring og kontroll sørger Nils for at regnskapsproduksjonen i Tveit er samordnet, har høy kvalitet og foregår på en effektiv måte med gode verktøy. Nils er registrert revisor fra Høgskolen i Bodø og har jobbet som revisor fra 1995 til 2014, deriblant med ansvar for revisjon av Tveit Regnskap AS og mange av Tveit sine kunder. Fritiden tilbringes gjerne på hytta og på sjøen med familie og venner. En aktiv mann som holder seg i form med løping i de lyse månedene, styrke i de mørke og med golf som sin store lidenskap og hobby.