IKT og system

Digitalisering og automatisering blir en stadig større del av hverdagen til dagens bedrifter. Ny teknologi gir nye muligheter, men også nye utfordringer. Det handler om å jobbe smart. I Tveit vet vi hvor viktig dette er for at bedriftene skal lykkes. Vi har derfor bygget opp en egen IT-avdeling med konsulenter som arbeider med nettopp disse oppgavene.

Når en skal velge systemer som skal hjelpe til med å effektivisere driften er valgene mange, og det kan være krevende å skaffe seg oversikt over hvilke alternativer som finnes og hva nettopp din bedrift vil være best tjent med. Da kan det være greit å ha noen med i prosessen som har gjort dette mange ganger tidligere.

Sammen finner vi de løsningene som passer best for dere

Våre konsulenter har lang og bred erfaring, og sammen med våre gode samarbeidspartnere hjelper vi bedrifter med å optimalisere sine flytprosesser og sin drift ved å finne de riktige systemene som prater best sammen og løser kundens behov på best mulig måte.

Tveit Regnskap kan bistå med å få oversikt over og å vurdere ulike systemer og -kombinasjoner som kan hjelpe nettopp din bedrift og dine ansatte til å jobbe smartere. Vi kan bistå med å implementere nye systemer på en god og trygg måte, og vi kan utvikle de små men viktige tilpasningene som gjør at et oppsett er skreddersydd nettopp din bedrifts behov. Vi kan være sparringspartner og hjelpe deg, din bedrift og dine ansatte gjennom hele prosessen fra vurdering av behov til implementering, opplæring og support.

Vi hjelper deg å velge riktig!

Det er svært mange gode løsninger og systemer å velge blant, men ikke alle er nødvendigvis riktige for din bedrift. Derfor kan det være lurt å ha Tveit sine erfarne konsulenter med på laget, så slipper en å gjøre kostbare og tidkrevende feilvurderinger og utprøvinger på egenhånd.

Skreddersydd og automatisert

Ved å få ulike systemer og programmer til å utveksle data automatisk slipper du dobbeltarbeid og sparer dyrebar tid. Vi hjelper deg gjerne med å se på mulighetene for å skreddersy slike automatiske løsninger.

Har du spørsmål til oss?

Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag!

T+47 52 76 71 00
E: post@tveit.no