Idrettslag

Vi i Tveit satser bredt på idrettslag og ønsker å legge til rette for at alle idrettslag i våre nærområder kan bruke tid på samfunnsviktige aktiviteter fremfor papirarbeid.

Regnskapstjenester for idrettslag

Tveit Regnskap tilbyr en totalpakke for idrettslag med tanke på økonomi, rådgivning og ekstraordinære tilleggstjenester. Vi ønsker å satse på og utvikle idrettslag, både teknologisk og organisasjonsmessig, slik at våre kunder maksimerer sine potensial som viktige samfunnsaktører. Vi vil at dere skal lykkes!

Bred satsing på idrettslag

Med mål om å nå ut til samtlige idrettslag i våre nærområder, satser vi bredt på regnskapsførsel for idrettslag på tvers av alle avdelinger i Tveit. Derfor har vi høyt fokus på regnskapsførere internt som spesialiserer seg innenfor bransjen.

Våre pilotkunder ble satt i gang i 2020, og har så langt oppnådd svært gode resultater.

Hvorfor idrettslag?

Tveit Regnskap ser og anerkjenner den viktige jobben idrettslagene i våre lokalsamfunn utfører hver dag. Ansatte og deres familier i Tveit nyter godt av tilbudene som blir skapt rundt oss og vi ønsker å legge til rette for at det gode arbeidet skal fortsette. Det står enormt respekt av alt det frivillige arbeidet som blir lagt ned og vi er veldig takknemlige for alt dere gjør. Det er nettopp derfor vi ønsker å satse på idrettslag – slik at vi kan bidra til at dere kan bruke mer tid på viktig samfunnskritisk arbeid og mindre tid på administrasjon.

Vår kompetanse

Tveit Regnskap har interne ressurser som både har lang fartstid i idrettslag og høy økonomisk kompetanse. Det er disse som utformer og utvikler regnskapstjenesten for idrettslag, slik at dere kan være trygg på at vi kjenner bransjen, og kan bidra med nyttig regnskapsførsel.

Med høyt fokus på regnskapførere som spesialiserer seg innenfor bransjen, tilbyr vi alle idrettslag kurspakker der personer internt kan lære mer om økonomi og det å drive et idrettslag.

Våre samarbeidspartnere

Vi er stolt samarbeidspartner til mange idrettslag i våre lokalsamfunn. Vi heier på dere!

Våre rådgivere bistår gjerne med:

• Bistand drift av idrettslag – optimalisering av organisasjonsstruktur og annen rådgivning
• Regnskapsførsel fra A-Å
• Hjelp til kompensasjonssøknader, tippemidler, momsrefusjon og momskompensasjon
• Opplæring og support i regnskapssystemet PowerOffice Go
• Kurs i skatt og avgift utviklet for idrettslag
• Sosiale medier og kommunikasjon

«PowerOffice Go er enkelt og oversiktlig. Gjennom PowerOffice Go har vi god kontroll på manglende bilag ettersom banken er integrert med regnskapet. Vi er svært fornøyd med at regnskapet alltid er oppdatert.»

Bodil Tungland, Sauda IL

Hvorfor velge oss?

Tveit Regnskap har stor erfaring og kompetanse mot idrettslag. Vi ønsker å være med på å utvikle idrettslag i riktig retning slik at våre kunder skal maksimere sitt potensial som viktige samfunnsaktører.

Vi satser bredt, og har som mål å nå ut til alle idrettslag i våre nærområder.

Hos oss får dere tilbud om kurspakker der dere kan sende interne personer for å lære mer om økonomi og det å drive et idrettslag.

PowerOffice Go

Vi ønsker at ansatte og frivillige i våre nærområder skal bruke minst mulig tid på papirarbeid. Derfor tilbyr vi regnskapsprogrammet PowerOffice Go som en del av pakken!

PowerOffice Go er et norsk skybasert regnskapsprogram som er enkelt, innovativt og driftssikkert. Alt er digitalt og lett tilgjengelig, både for daglig leder, trener, dommere og frivillige i idrettslaget.

Frivillige, dommere og ansatte kan enkelt registrere utlegg, dommerregninger og kjøregodtgjørelse, ansvarlige kan godkjenne innkjøp og ledelsen får tilgang til regnskap og rapporter. Enklere blir det ikke! Alt dere trenger er en smarttelefon og/eller nettbrett/pc.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor idrettslag?

Ta kontakt med din regnskapsfører eller ansvarlige for idrettslag.

Leena Høyvik Thomson

Fagansvarlig idrettslag

T: +47 952 00 768
E: leena.thomson@tveit.no

Rune Thuestad

Regionleder Haugaland og Sunnhordaland

T: +47 992 52 068
E: rune.thuestad@tveit.no