Hausken Lyddemper vant næringslivprisen 2020

Hausken Lyddemper vant næringslivprisen 2020

Vi gratulerer vår kunde, Hausken Lyddemper, som vinner av næringlivprisen 2020. Tysvær næringsforum har gitt ut prisen i samarbeid med Tysvær kommune. Prisen gir en oppmerksomhet og honnør til bedrifter og personer som har utmerket seg spesielt positivt i utvikling av bedriften, næringslivet og lokalsamfunnet.  

Reisen startet i skogen 

Hausken Lyddemper begynte i det små som en bigeskjeft i skogen i Tysvær. Frem til i dag har de vokst til en vekstbedrift med titalls ansatte, god omsetningsutvikling og svært gode økonomiske resultater over tid.  

– Det er en stor ære og vi er veldig takknemlig for å ha vunnet næringslivprisen 2020, sier daglig leder, Clare Furlong Hausken. 

Spennende mål fremover 

Nå er bedriften kjent langt utover Tysvær og landets grenser. Samtidig har de spennende mål fremover. De har vel fortjent vunnet næringslivprisen for 2020. 

– Nå er fokuset fremover å fortsatt kunne levere et kvalitetsprodukt i et spennende marked, som vokser og med flere konkurrenter for hvert år, sier Hausken. 

Tok posisjon i en utfordrende tid 

Det krever mot, kreativitet og gjennomføringsevne å finne nye måter å drive bedriften i utfordrende tider som 2020 har bydd på. Hausken Lyddemper har i flere år vist en unik evne til å utvikle produkter. De har tatt bedriften til en ledende posisjon i et marked som de selv har skapt, som er en av flere årsaker til at Hausken Lyddemper har kommet dit de er i dag. 

– Vi hadde en god idé i bunnen, forståelse for produktet og markedet, vilje til å stå på og gode samarbeidspartnere, sier Hausken. 

Tveit er en god samarbeidspartner å ha i ryggen 

Hausken Lyddemper nevner at samarbeidspartnere er viktig for å komme dit i de er i dag. Vi i Tveit Regnskap er svært stolt av å samarbeidet og for muligheten til å bli med Hausken Lyddemper på denne reisen. 

– Tveit gir oss følelse av trygghet og at regnskapet er i gode hender. Tveit jobber med å tilpasse EDI systemet for å dekke vårt behov med et stort og litt komplisert varelager. Våre kontaktpersoner er tilgjengelig når vi trenger det, og med personlig oppfølging. De også har flere samarbeidspartnere selv som er koblet inne når vi trenger det, sier Hausken. 

Har du spørsmål?

Finn ditt nærmeste kontor i kartet, og bytt til et regnskapssystem som gir deg full oversikt og enklere hverdag.

Finn ditt nærmeste kontor

Vi har kontorer over hele Vestland, Rogaland, Agder og i Oslo. Ta kontakt med ditt nærmeste kontor, for mer informasjon.

Bergen
Bjørnafjorden
Bømlo
Etne
Fitjar
Gjesdal
Haugesund
Husnes
Karmøy
Odda
Oslo
Rosendal
Sand
Sauda
Skjold
Stavanger
Stord
Tysvær
Ølen
SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner