Har du vært ute en vinternatt før?

Har du vært ute en vinternatt før?

Kanskje stammer dette norske uttrykket fra en svunnen og brutal tid. Nå har det fått en annen betydning. Alle vet at dette uttrykket handler ikke lenger om minusgrader og snø. Den som har vært ute en vinternatt har blitt utsatt for harde prøvelser, gjort seg noen dyrekjøpte erfaringer og tatt med seg ballast senere i livet.

Den som overlever en vinternatt er ofte godt rustet for fremtidens utfordringer.   

Hvis du leser dette, hvis du driver en bedrift  – ja, da har du vært ute en vinternatt, og du er her fremdeles. 

I fjor var kanskje året for de store og svevende spørsmålene. Pilene pekte oppover, verden var nesten ikke stor nok, veksten skulle ikke bare fortsette. Det skulle ta av. Det ble et annerledes år, og nå – sju måneder etter at verden ble snudd på hodet står vi her fortsatt.

Noen bedrifter har bukket under. Noen arbeidsplasser kommer kanskje aldri tilbake. Den som leter etter gode løsninger ender opp med noe annet enn den som skuer bakover. Det finnes knapt en bedrift som med hånden på hjertet har gått tørrskodd gjennom denne krisen. Og vinternettene er ikke over. 

Men det er her vi kommer fra. Vi er vant til vinden, regnet, mørket, motbakkene. Hos Tveit er vi med på alle nedturene og alle oppturene. Vår kunder, altså du som driver bedrift, er det beste og ærligste næringsbarometeret. 

Uansett hvilken bedrift du driver så handler det om å ta kunden på alvor, forstå situasjonen og forstå at lojalitet er ikke noe du får, men noe du gjør deg fortjent til. Å føle seg sett er et grunnleggende menneskelig behov. Enten du er barn, ungdom eller voksen, men også som bedrift og kunde. Den som føler seg sett har en tendens til å lytte. Tiden vi lever i krever en ny dynamikk mellom kunde og bedriften. Hos Tveit vet vi at desto bedre vi kjenner deg og din bransje, jo bedre råd kan vi gi. Det er derfor vi er så tett på det lokale næringslivet.  

For oss i Tveit handler det alltid om kunden. Vi skal alltid være nær din bedrift. Vi skal være den gode sparringspartneren, den gode rådgiveren som kjenner deg best. Å være tett på næringslivet betyr at vi må være der din bedrift holder til. Derfor er vi lokalisert i Bergen, Bjørnafjorden, Bømlo, Etne, Fitjar, Gjesdal, Haugesund, Husnes, Karmøy, Odda, Oslo, Rosendal, Sand, Sauda, Skjold, Stavanger, Stord, Tysvær og Ølen. Vi sponser bredden, ildsjelene og de som vil bygge et levende lokalsamfunn. Hos Tveit ønsker vi å bidra, fordi vi vet at gjennom et vitalt samfunn får man alltid mer enn man gir. 

Kundene krever mer, du krever mer, samfunnet krever mer. Det er krevende tider og du må posisjonere deg slik at du kan gi. 

For oss i Tveit handler dette om å konsentrere oss om det vi er best på. Tveit står solid plantet i lokalsamfunnet. Hos Tveit tror vi på at vårt beste bidrag alltid er det folkelige, det som gjør utslag der du bor.  Alltid tett på verdiskapningen. Enten det er jordbruket, industrien, tjenestenæringen, gründerbedriften eller enkeltpersonforetaket på vei ut av startblokka. Alle vet at noen løft kan du ikke ta alene. Ingen løfter mer enn de som løfter i flokk. 

Tveits ønske er å omgjøre erfaringene vi nå gjør oss slik at vi kan gi enda bedre råd og være en enda viktigere sparringspartner for bedriftene i ditt lokalmiljø. 

For en eller annen gang kommer det nye prøvelser, og da er spørsmålet. Har du kompetansen, har du erfaringen? Har du vært ute en vinternatt?  

Har du spørsmål?

Finn ditt nærmeste kontor i kartet, og bytt til et regnskapssystem som gir deg full oversikt og enklere hverdag.

Finn ditt nærmeste kontor

Vi har kontorer over hele Vestland, Rogaland, Agder og i Oslo. Ta kontakt med ditt nærmeste kontor, for mer informasjon.

Bergen
Bjørnafjorden
Bømlo
Etne
Fitjar
Gjesdal
Haugesund
Husnes
Karmøy
Odda
Oslo
Rosendal
Sand
Sauda
Skjold
Stavanger
Stord
Tysvær
Ølen
SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner