Håper å slå BRANN for første gang med Haugesund

Håper å slå BRANN for første gang med Haugesund

Den 15. juni går oppgjøret mellom BRANN og FK Haugesund av stabelen på Haugesund stadion. Som stolt sponsor av FKH og i forbindelse med vårt 50-årsjubileum, deler Tveit Regnskap ut 20 billetter til vestlandsmatchen. Vi tok en prat med bergenseren og FKH-spilleren, Fredrik Pallesen Knudsen, for å høre hvilke forventninger han har til kampen.

Traust start på karrieren

Pallesen vokste opp på Møhlenpris i Bergen, og startet sin profesjonelle fotballkarriere i BRANN. Han debuterte beklageligvis i nedrykkskampen mot Mjøndalen i 2014, en opplevelse han selv beskriver som “beinhard”. Like etterpå ble han skadet og gikk dermed på utlån til Åsane.

– Her hadde jeg et godt år, hvor jeg fikk utviklet meg mye.

Herfra gikk Pallesen til FK Haugesund, hvor han i dag er forsvarsspiller. Han ser stort frem mot kampen den 15. juni, og håper å slå BRANN for første gang med Haugesund.

– Vi har kun vunnet en treningskamp mot BRANN og det teller jo ikke. Så dette blir en fin utfordring for oss, BRANN er et bra lag med gode offensive og defensive kvaliteter, men jeg håper at vi endelig klarer å ta dem på hjemmebane, sier bergenseren.

Vil du bli med på kamp?

Som stolt sponsor av FK Haugesund ønsker Tveit Regnskap å dele ut 20 billetter til kampen på Haugesund stadion den 15. juni kl. 18:00. Vil du være med i trekningen?

Vi trekker 10 heldige vinnere fredag 07. juni, som alle mottar 2 billetter hver til kampen! 

Store ambisjoner

Til tross for at Pallesen er svært fornøyd med sin plass i FK Haugesund, legger han ikke skjul på at han  drømmer om å spille utenfor Skandinavia en dag.

– Haugesund følger mye med, selvom byen er liten. De er kanskje ikke like patriotiske som bergenserne, men de er likevel engasjerte, forteller han.

Hvor går veien videre? 

– Veien videre er veldig vanskelig å forutse, fotball er veldig uforutsigbart, plutselig dukker det opp en mulighet. Men så lenge jeg jobber hardt og fortsetter å utvikle meg som fotballspiller og prestere på banen, så kan det gå alle veier. Den store drømmen er naturligvis Liverpool, legger Pallesen til avslutningsvis.

Vi ønsker Fredrik Pallesen Knudsen og FK Haugesund lykke til på kampen den 15. juni. Tveit har selvfølgelig stor tro på at de sikrer seg seieren! 

Bildet i toppen er tatt av Jan Kåre Ness NTB/scanpix