Hanne (25) er den yngste lederen i Tveit

Hanne (25) er den yngste lederen i Tveit

I en hverdag som stadig blir mer digitalisert satser Tveit Regnskap også på unge ledere. Hanne Øyre Lindstrøm (25) ble ansatt i Tveit Regnskap etter utført økonomiutdannelse og har nå 3 år senere overtatt som daglig leder ved kontoret i Odda. 

Lindstrøm fullførte utdannelsen sin og startet i Tveit Regnskap sitt Odda-kontor i 2018. Etter to år ble hun autorisert regnskapsfører. Når stillingen som daglig leder ble ledig, fikk Lindstrøm tilbud om å ta over rollen.

– Jeg liker en utfordring og er veldig glad og stolt over at Tveit gir meg tilliten. Samtidig føler jeg at de ansatte ved avdelingen i Odda har tillit til meg, sier Lindstrøm.  

Bør satse på unge ledere

Tveit Regnskap har til sammen rundt 200 ansatte fordelt på kontorer i Vestland og Oslo. Ved kontoret i Odda er det i dag seks ansatte totalt. At Tveit vil satse på unge synes Lindstrøm er positivt og mener at andre bedrifter kan tjene på å gjøre det samme.

– Jeg føler at vi unge har mye å bidra med siden vi har vokst opp med digitaliseringen, og at vi er på vei opp og frem, sier hun. 

En bransje i endring

Mange assosierer regnskap med mye papirarbeid, men digitaliseringen har endret måten regnskapsførerne jobber på. Tidligere har det vært mye papirarbeid og regnskapsførerne havnet ofte på etterskudd. Nå som nesten alt er digitalisert effektiviseres arbeidet og det byr på nye muligheter i form av andre satsingsområder.

– Siden bransjen er i endring og arbeidet effektiviseres gjelder det å følge med i utviklingen. Her føler jeg at Tveit har tatt en god posisjon og holder seg oppdaterte på nye løsninger og systemer, som gjør at vi kan tilby kundene våre tilpassede løsninger, forteller Lindstrøm.

Nå som bedriftene har regnskapet mer oppdatert og tilgjengelig til enhver tid er det enklere enn tidligere å ha kontroll på økonomien.

– Endringen i bransjen har gjort at Tveit tilbyr flere tjenester og bistår kundene med strategi, økonomistyring og mye mer, sier Lindstrøm.

Fokus på utvikling og vekst

Lindstrøm har alltid hatt et godt forhold til økonomi og bestemte seg allerede på videregående at dette skal bli yrkesvalget hennes. Hun vil som daglig leder fortsette i samme retning som bedriften er i og fokusere på utviklingen. Her har tidligere daglig leder allerede gjort en svært god jobb.

– Jeg mener det er viktig å jobbe mot en sunn vekst i en bedrift som er i utvikling. Det kan gjøres ved å effektivisere og digitalisere arbeidsoppgavene ytterligere, sier hun.

Bidrar der de kan

En av verdiene til Tveit er å være nær. Tveit har flere kontorer lokalt i Vestland og ønsker nærhet til kundene. Dette året har som for alle andre blitt preget av mindre fysiske møter, men Tveit bidrar i stor grad med kompensasjonssøknader, rådgivning og utleie av tjenester.

– Flere av kundene våre er hardt rammet av pandemien. Når aktiviteten er lav hos kundene påvirker det arbeidsmengden våres også. Jeg savner å møte kundene og håper at det snart blir lettere å treffes igjen, sier hun.

Har du spørsmål?

Finn ditt nærmeste kontor i kartet, og bytt til et regnskapssystem som gir deg full oversikt og enklere hverdag.

Finn ditt nærmeste kontor

Vi har kontorer over hele Vestland, Rogaland, Agder og i Oslo. Ta kontakt med ditt nærmeste kontor, for mer informasjon.

Bergen
Bjørnafjorden
Bømlo
Etne
Fitjar
Gjesdal
Haugesund
Husnes
Karmøy
Odda
Oslo
Rosendal
Sand
Sauda
Skjold
Stavanger
Stord
Tysvær
Ølen
SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner