På besøk hos Google & Facebook i Dublin

På besøk hos Google & Facebook i Dublin

Forrige uke tok vi slagordet vårt “Faglig tyngde og godt humør” på alvor, da vi dro på partnertur med FK Haugesund til Dublin. To dager fylt med irsk kultur, sosialisering og faglig påfyll.

Lærerik visitt hos teknologigiganten Google 

Like etter ankomst 21. oktober, dro reisefølge på over 90 personer direkte til Googles europeiske hovedkontor i Dublin. Her ble vi varmt tatt i mot, og lokalet var dekorert med både bilder og logoen til FK Haugesund. Etter litt mingling var det tid for foredrag. Vi fikk en interessant og lærerik innføring i hvordan teknologiselskapet drives, og har bygget seg opp til å bli et av verdens mektigste foretak. Vi fikk også gode tips til hvordan vi kan anvende Googles verktøy i egen bedrift, for bedre synlighet og brukeropplevelse for kunden.

Annonsering på Facebook & “Story-skole”

På tirsdagen sto besøk hos Facebook for tur. Her ble vi møtt av blide ansatte som henviste oss til lokalet vi skulle oppholde oss i. Hos Facebook fikk vi et interessant innblikk i hvordan teknologigiganten jevnt og trutt har jobbet seg opp til å bli et av verdens største selskaper og sosiale plattformer. Vi fikk i tillegg gode tips til annonsering på Facebook, og dagen ble avsluttet med en såkalt “Story-skole”. Her fikk vi testet ut en rekke kule Story-funksjoner både på Instagram, Facebook og Messenger.

Vi takker FK Haugesund for en kjempegøy og lærerik opplevelse, vi gleder oss til neste partnertur!