Fra 1969 til 2019

Fra 1969 til 2019

I år fyller vi 50 år, og for en reise det har vært. Fra å ha kontor i stuen til Jarle og Marit, finner du oss nå fra Bergen i nord til Stavanger i sør.

Mye har forandret seg, men ikke alt. Vi er fortsatt lokalisert i små bygder og lokalsamfunn – og det skal vi fortsatt være. Nå, som før og fremover skal vi være nærme deg, for at vi best mulig skal forstå akkurat dine behov.

Uten våre fantastiske kunder, hadde Tveit aldri vært der vi er i dag. Siden månelandingen har vi samarbeidet med flinke folk som har oppnådd fantastiske resultater. Å ha slike kunder er en utrolig motivasjon og inspirasjon for alle oss i Tveit Regnskap.

I 1969 startet det hele med landbruksregnskap. Engasjerte og flinke ansatte har siden sikret at Tveit har opparbeidet seg en unik kompetanse. Dette engasjementet og kompetansen har vi stolt tatt med oss inn mot andre bransjer. Nå er det ikke bare bønder som nyter godt av våre flinke ansatte, men frisører, transportører, konsulenter med flere.

Teknologien utvikler seg i en rasende fart. Dette skal du nyte godt av! Vi skal bruke de teknologiske fremskrittene til å sikre deg en bedre og enklere hverdag. I vår ordbok er digitalisering synonymt med økt lønnsomhet for deg som kunde.

Takk til alle kunder, samarbeidspartnere og ansatte som har fulgt oss gjennom et halvt århundre. Vi ser frem til 50 nye år med faglig tyngde og godt humør.

Tekst skrevet av Arve Mork Levåg