Finn ut mer om Tveit

Få full kontroll på regnskapet og økonomien med regnskapstjenester fra Tveit Regnskap. Vi ønsker at du skal få lov til å bruke all din tid på det du er god til – da vil du og din bedrift tjene mer.

Overlater du regnskapet til oss hjelper vi med å legge til rette for at tiden din blir brukt mest mulig effektiv. Regnskapet ditt er et viktig verktøy som gir deg verdifull informasjon om din bedrifts økonomiske situasjon og som hjelper deg til å ta de riktige beslutningene.

Hørte du oss på radioen?

Vil du bli mer effektiv? Løsningen ligger gjerne i digitalisering, enten din bedrift er stor eller liten. Vi i Tveit Regnskap har det som trengs for nettopp din bedrift. Sammen med en av våre medarbeidere skreddersyr vi løsninger som passer akkurat deg.

Vi er nær og engasjert

I Tveit er vi opptatt av å se muligheter og være nær. Dette gjør vi ved å engasjere oss i lokalmiljøet, og kontinuerlig hige etter å tilby de beste løsningene for våre kunder. Vi bryr oss om våre kunder og nærmiljøet og viser det i alt vi gjør!


Ikke ligg våken og tenk på
papirarbeidet som venter

Legg heller regnskapet i skyen.
Vi i Tveit Regnskap har det som trengs
for din bedrift sånn at du kan bruke
tiden din på det du er god på.


Ønsker du deg en enklere hverdag?

Bruk mindre tid på administrasjonsarbeid med en økonomisk rådgiver fra Tveit. Vi har erfarne rådgivere som hjelper bedrifter med små og store oppdrag. Ta kontakt med oss!

Våre tjenester

Finn ditt nærmeste kontor

Vi har kontorer i Vestland, Rogaland og Oslo. Ta kontakt med ditt nærmeste kontor for mer informasjon.

Bergen
Bjørnafjorden
Bømlo
Etne
Fitjar
Gjesdal
Haugesund
Husnes
Karmøy
Odda
Oslo
Rosendal
Sand
Sauda
Skjold
Stavanger
Stord
Tysvær
Ølen

 

Vil du vite mer om våre regnskapstjenester?

Ta kontakt med din regnskapsfører eller vårt sentralbord.

T: +47 52 76 71 00
E: post@tveit.no