Et velfortjent ærestegn etter 50 år med regnskap!

Et velfortjent ærestegn etter 50 år med regnskap!

Under Regnskap Norges årsmøte 2019 blei Jarle Tveit æresmedlem i Regnskap Norge for aktivt medlemskap og stor innsats i bransjen.

Fra gründer til æresmedlem

Selv om planen til Jarle var å bli bonde å overta farsgården i Skjold, tok han utdannelse innenfor regnskap og økonomi. Dette var noe han skulle få godt bruk for videre. Sammen med kona Marit startet de å bygge Tveit Regnskap til det som nå er et solid og velrennomert selskap innenfor regnskap og rådgivning. Det hele startet hjemme i stuen til ekteparet i 1969. En fornøyd kunde ble fort til flere, og kontoret i stuen strakk ikke lengre til. De kjøpte opp Ersland Landhandel på Liaheia i Skjold, og utviklingen fortsatte. Nå 50 år senere har Tveit Regnskap over 200 ansatte, 19 kontorer, og veksten fortsetter. 

Etter at sønnen Jone Tveit overtok den daglige driften i 2001, jobber Jarle som styreformann i Tveit og
deltid som takstmann, rådgiver og eierskifte innenfor landbruket for våre kunder i hele vårt geografiske område.

Jarle har vært medlem av Regnskap Norge siden oppstart, og har vært en viktig bidragsyter for foreningen og bransjen. Med 50 års fartstid har han også vært styremedlem i Regnskap Norge fra 2004 – 2008. I tillegg til dette har Jarle vært medlem av appellutvalget i 3 år, samt vært en viktig bidragsyter i sin lokale ERFA-gruppe. 

Vi gratulerer Jarle med æresmedlemskap i Regnskap Norge, et velfortjent ærestegn!