En beintøff tid for Viking Adventure

En beintøff tid for Viking Adventure

Pandemien har vært beintøff for Viking Adventure. Koronaen har likevel ikke satt en stopper for denne bedriften. I en så sårbar tid har de klart å omstille seg, tenke fremover og gjort endringer som har styrket bedriften. De har en unik evne til å holde motet oppe og se mulighetene, og vi er stolte over å ha Viking Adventure som kunde hos oss i Tveit Regnskap.

Lokalt opplevelses selskap på Haugalandet

Viking Adventure er et lokalt opplevelses selskap på Haugalandet som tilbyr aktiviteter og trygge unike opplevelser til private, bedrifter, grupper og turister. Fjordcruise, Rib-turer, Mikrohytte-overnatting, guidede EL-sykkelturer og byvandring er noen av tilbudene de leverer. De skreddersyr opplevelsen etter kundens ønske i tillegg til oppsatte program for Fjordcruise og guidede turer.

Beintøffe tider

Tina Haddeland er daglig leder og legger frem at pandemien har vært beintøff for reiseliv og event aktører. Tross tøffe tider har de likevel klart å omstille driften fra et forventet cruisemarked og internasjonale turister, til lokale fjordcruise med lokale gjester. Dette med et stort fokus på smittevern og gjeldende krav fra Folkehelseinstituttet. 

Viking Adventure var raske med å søke krisetilskudd for Reiseliv fra Innovasjon Norge for å utvikle nytt bookingsystem med smittevern og sporing som nå er pålagt.

«Vi har gjennom hele pandemien jobbet målrettet for å overleve, utvikle tilpassede produkter og være rigget når verden forhåpentligvis vender tilbake», sier Haddeland.  

Fremtidsplaner for Viking Adventure

Haddeland er klar på at de skal fortsette å jobbe med omstilling, være fremoverlent og klar for enhver utfordring som kommer. Etter en tøff periode har de opparbeidet erfaring og en omstillingsevne som har styrket bedriften betraktelig.

«Vi skal være klar til å kunne tilby trygge og gode opplevelser til både lokale, nasjonale og internasjonal gjester. Vi gleder oss og er klar!» legger Haddeland frem.

Foto: Alfred Aase, H-avis

Kunde hos Tveit

Viking Adventure har vært kunde hos oss i Tveit Regnskap siden 2019. Våre arbeidsoppgaver er hovedsakelig oppfølging og kvalitetssikring av Viking Adventures daglige regnskap og rapportering. Margaret Hystad som er en av eierne i Viking Adventure legger frem at Tveit fungerer som deres økonomiansvarlig.

Hun legger videre frem at samarbeidet har vært tett gjennom hele pandemien for å tilpasse og justere endringene i forbindelse med omstilling, som også har krevd tett økonomisk oppfølging. Tveit Regnskap har også bidratt med sin kompetanse i utviklingsprosjektet av bookingsystem, samt andre prosjekter der system og rapportering har måtte tilpasses.

Vi er stolte over arbeidet Viking Adventure har fått til, og vi ser frem til fortsettelsen og alt som er i vente.

Ønsker du å lese mer om Viking Adventure kan du gjøre det her!