Bærekraftig overnattingsløsninger

Bærekraftig overnattingsløsninger

Bærekraftige løsninger har aldri vært mer i vinden! Nå ønsker Podtown å tilføre samfunnet smartere løsninger med uslåelige energibesparelser, som setter minimale fotavtrykk. Dette gjennom kompakte, bærekraftige overnattingsløsninger for enhver smak. 

Mangel på festivalovernattinger

For tre år siden startet gründeren Eirik Kalve mobile overnattinger under merkenavnet Podtown AS. Mangel på festivalovernattinger var driveren til konseptet, og etter en reise til Japan ble han svært fascinert over pod-konseptet. Her var løsningen Eirik ville tilføre samfunnet!

Han skisserte pod-overnatting i containerformat, og fikk gjennomslag for ideen hos leverandør i Kina. Han startet med 11 containere, og solgte ideen inn hos Tysnesfest. Dette ble Podtown sitt prøveprosjekt, og det med stor suksess. Èn festival ble fort til flere festivaler – og overnatting i pod er nå blitt et fenomen.

Kun fantasien som setter grenser

Designet var i utgangspunktet ment for festivaler og eventer – men her er det kun fantasien som setter grenser. Nå har Podtown store planer for videre utvikling av konseptet, og i planene ligger det både miljøhotell og kontorløsninger. Løsningene vil være like fleksible som de er geniale, og kan på en unik måte tilpasses brukeren uansett behov.

Showroom du ikke vil gå glipp av

Den 18 september holder Podtown showroom på festningskaien i Bergen. Dette blir to spennende dager for Eirik, Kjetil og Cathrine som endelig kan vise frem mer enn bare skisserte løsninger. Nå kan alle som ønsker få muligheten til å oppleve de fleksible og geniale løsningene som Podtown stolt viser frem. Kjenn på følelsen av å være i et av rommene, og få et innblikk i hvor enkelt det kan gjøres – uansett behov og ønske.

Bærekraftige overnattingsløsninger fra Podtown

Fra venstre: Eirik Kalve, R. Cathrine Østervold & Kjetil André Haugland 

 

Podtown er kunde hos Tveit Regnskap! Vi er svært stolt over arbeidet de har fått til, og ser frem til fortsettelsen sammen med denne gjengen.