I kveld kan vi bli “Årets bedrift”

I kveld kan vi bli “Årets bedrift”

I dag, fredag 06. mars, går Haugalandskonferansen 2020 av stabelen for 30. gang. Arrangementet som samler over 500 beslutningstakere fra næringslivet og offentlig sektor i Haugesund og omegn, er blant Vestlandets største av sitt slag. Vi er utrolig stolte over å være nominert til den gjeve prisen “Årets bedrift”, som deles ut for 15. gang på konferansen.

– En sterk, lokal aktør med flust av kompetanse


“Gjennom møter og faglig nettverkssamlinger sprer selskapet kunnskap til kundene. Samtidig hjelper Tveit lokale lag og foreninger med økonomisk støtte. Det er ikke mange selskap som kan vise til 50 års sammenhengende drift. Tveit Regnskap er en sterk, lokal aktør med flust av kompetanse og ressurser, og med et brennende engasjement for utvikling av lokalsamfunnet de er en del av”, heter det i begrunnelsen fra juryen. 

– Det er veldig kjekt å bli nominert til Årets bedrift, sier daglig leder i Tveit Regnskap, Jarle Haugen. 
Han legger til at et aktivt næringsliv og flinke medarbeidere er helt avgjørende for den utviklingen og veksten bedriften har hatt. 
– Vi er stolte over å kunne vise til 50 år med vekst og positive resultater. 

Kriteriene for å bli nominert til den høythengende prisen er at selskapet må ha sitt hovedsete på Haugalandet, ha et stødig økonomisk fundament, og en fin økonomisk utvikling. I tillegg bør bedriften være ledende og/eller innovativ på sitt område, samt være en aktiv nettverksbygger i regionen med fokus på bærekraft. 

Haugalandskonferansen 2020

Konferansen som arrangeres av Næringsforeningen Haugalandet holdes på Scandic Maritim Haugesund. Årets tema er “& del”, som peker på styrken, sprengkraften, potensialet i det å åpne oss for hverandre, utveksle ideer, erfaringer, framtidsdrømmer. På dagtid serveres det faglig og inspirerende innhold på løpende bånd, mens på kveldstid er det festlig lag, prisutdeling og høy partyfaktor. I år er i tillegg ingen ringere enn Jenny Skavlan konferansier. Alt ligger til rette for at Haugalandskonferansen 2020 skal bli en stor suksess, og vi gleder oss til å se hva resten av dagen og kvelden bringer!